Vieme, ako získať telefón za euro

- inzercia - Dnes vám poradíme, ako sa vám môžu peniaze zaplatené na faktúrach zúročiť. A rovnako sme pre vás zisťovali, ako môžete získať mobil už za euro bez toho, aby ste sa museli zmluvne viazať.

17.05.2011 08:16
Orange - telefóny
debata

Ak aj vy patríte medzi tých, ktorí preferujú telefonovanie bez záväzkov, máte šancu získať späť časť z toho, čo ste doteraz pretelefonovali. To, čo ste zaplatili na faktúre, sa vám môže po novom vrátiť v podobe nového telefónu. Zabijete tak hneď dve muchy jednou ranou – využijete nemalú zľavu, ktorá vás nič nestojí a už konečne vymeníte svoj starý, opotrebovaný mobil za nový model podľa vašich predstáv.

S touto novinkou prišiel Orange. Ak telefonujete cez tohto operátora a ste už niekoľko mesiacov či rokov mimo záväzku, spočítajte si na faktúrach, koľko ste za toto obdobie prevolali. Podľa tejto sumy si už môžete zobrať niektorý z kvalitných dotovaných telefónov za výhodnú cenu už od jedného eura. Platí, že čím vyšší súčet faktúr ste nazbierali, tým lepšie telefóny a za lepšie ceny si môžete zobrať. Ide o skutočne revolučnú zmenu, ktorou Orange ako prvý odteraz natrvalo sprístupňuje dotované telefóny úplne každému.

Ak máte v pláne aj naďalej si užívať neviazanosť, môžete si vybrať jeden z ôsmich dotovaných modelov Nokia. Ak však máte vysnívaný nejaký iný model s príjemnou zľavou, odporúčame vám podpísať dodatok k zmluve a dostanete zľavu naviac z klasickej akciovej ceny telefónov. V tomto prípade máte šancu získať ktorýkoľvek telefón za bezkonkurenčnú ce­nu.

Nech už sa rozhodnete akokoľvek, môžete si byť istý, že tento nový benefit vás nebude nič stáť. Jednoducho, peniaze, ktoré ste kedysi zaplatili, sa vám teraz vrátia späť v podobe mobilu podľa vašich predstáv. Viac o novom princípe predaja telefónov sa dozviete na www.orange.sk.

debata chyba