České aerolínie ponúkajú na cestách do Európy úsporu času i financií

- inzercia - Nové priame pravidelné lety z Bratislavy do šiestich európskych destinácií ponúknu od júna České aerolínie. Na hlavné letiská v Amsterdame, Barcelone, Bruseli, cyperskej Larnake, ale aj do Paríža a Ríma začne týždenne lietať celkom 21 spojov. Z hlavného mesta Slovenska ich spoločnosť zaistí lietadlom typu Boeing 737-500. Letový poriadok český dopravca významne prispôsobí potrebám slovenských klientov.

30.05.2011 08:02
Lietadlo ČSA
debata

Z európskych metropol môžu vďaka partnerom Českých aerolínií z aliancie SkyTeam cestujúci ďalej pokračovať s jedinou letenkou do desiatok diaľkových destinácií v Severnej a Južnej Amerike, Afrike aj Ázii.

Rýchlo, jednoducho a za menej peňazí
Pre priame lety do vybraných európskych miest sa pre slovenských občanov vďaka novej ponuke už nevyplatí hľadať dopravu z okolitých letísk iných štátov.

Odpadá tu potreba riešiť dopravu na vzdialené letisko či prípadná nutnosť parkovania v cudzej krajine. Svoje riešenie našli tiež cestujúci, ktorí mali v iných krajinách alebo s cudzími spoločnosťami problémy s jazykovou bariérou na letiskách či s palubným personálom. Cestovanie s Českými aerolíniami ponúkne cestujúcim zo Slovenska a Moravy jednoznačnú výhodu dorozumieť sa v rodnom jazyku.

Všetky nové linky navyše mieria na hlavné letiská v daných destináciách, čo cestujúcim ušetrí zdĺhavé presuny vlakmi či autobusmi z desiatky kilometrov vzdialených aeroportov k ich cieľu.

Najlepší pomer ceny a kvality
Ceny jednosmerných leteniek do nových destinácií začínajú už na 49 eurách vrátane všetkých poplatkov. Klienti si ich môžu zakúpiť napríklad na internetových stránkach spoločnosti na adrese www.czechairlines.com, v prvom ČSA OK Pointe v Bratislave na Krížnej ul. 5–7 alebo u štandardných predajcov leteniek.

V cene letenky je zahrnutý aj široký rozsah služieb. Cestujúci sa nemusia stresovať pri balení a zvažovať, čo si so sebou vziať a čo nechať doma. České aerolínie totiž umožňujú v ekonomickej triede bezplatne prepraviť dva kusy batožiny: okrem palubnej s maximálnou hmotnosťou 8 kg aj ďalšiu, tzv. zapísanú batožinu s váhou až do 23 kg. Samozrejmosťou je zaistenie komfortu na palube lietadla, pasažieri majú k dispozícii dennú tlač a občerstvenie, široký sortiment nápojov vrátane piva a vína. Bez akéhokoľvek poplatku je navyše odbavenie cez internet či vystavenie palubného lístka priamo na letisku.

Za preletené letenky a ďalšie zakúpené služby Českých aerolínií a partnerských spoločností z aliancie SkyTeam môžu navyše cestujúci zbierať míle do vernostného programu OK Plus. Tie potom následne môžu premeniť napr. za bonusové letenky do siete aliancie SkyTeam, víkendové pobyty v Európe alebo atraktívne darčeky.

Benefit pre Slovensko
Vďaka novej ponuke Českých aerolínií je možné predpokladať, že sa v letnej sezóne zvýši počet odbavených cestujúcich na bratislavskom letisku M. R. Štefánika takmer o desať percent. V treťom štvrťroku minulého roku letisko odbavilo necelých 675 tisíc pasažierov.

debata chyba