O2 predstavilo nový paušál bez viazanosti

- inzercia - Mobilný operátor Telefónica O2 Slovakia predstavil v apríli svoj nový paušál pod označením O2 Filip. S čím si „filipa“ spája O2 sme sa pozhovárali s riaditeľom komunikácie O2 René Parákom.

06.06.2011 08:39
René Parák
René Parák
debata

O2 v týchto dňoch predstavilo nový paušál O2 Filip. Pre koho je určený?
O2 Filip je určený pre všetkých zákazníkov, ktorí radi a veľa telefonujú so svojimi známymi vo vlastnej sieti. Zákazníci vedia veľmi dobre, koľko platili za poslednú faktúru za mobilné služby. Málokto si však pamätá počty pretelefonovaných minút alebo odoslaných SMS. Práve paušál O2 Filip ich nenúti rozmýšľať o správnej kombinácii služieb, ktoré budú využívať. Každý mesiac ich predsa využívajú inak. Tak prečo sa rozhodovať vopred?

Zákazníkov asi najviac lákajú bezplatné volania v rámci O2. Aké podmienky musia splniť, aby volali v sieti O2 naozaj bezplatne?
Prinášame na trh vždy jasné a zrozumiteľné produkty bez akýchkoľvek chytákov. Neobmedzené volania v sieti O2 Slovensko získajú automaticky všetci zákazníci, ktorí si aktivujú program O2 Filip a zvolia si výšku peňaženky. Bezplatné volania sa uplatňujú aj na volania známym s kartami Swanu, Nay alebo Tesco mobile a získajú ich ihneď od prvej sekundy, čo znamená že si nemusia najskôr vyčerpať svoju peňaženku. Peňaženka, ktorú si v rámci nášho nového paušálu O2 Filip vyberú, im potom zostane celá na platby za hovory do iných sietí, posielanie SMS, či MMS správ, na dáta, roaming alebo na medzinárodné volania.

Čo si máme predstaviť pod pojmom peňaženka?
Peňaženka pri našom paušále O2 Filip slúži ako naozajstná peňaženka, ktorú všetci poznáme a bežne ju používame. Sumu v peňaženke každý mesiac míňame podľa toho, na čo práve chceme alebo potrebujeme. Aj peňaženku v paušále O2 Filip môžu zákazníci míňať práve na tie služby, ktoré v daný mesiac využívajú. Raz viac telefonujú do iných sietí, inokedy zasielajú viacej SMS alebo v letných mesiacoch sa im peňaženka môže hodiť na volania v roamingu. Tiež si výšku svojej peňaženky môžu bezplatne a kedykoľvek zmeniť, či už na 20, 30 alebo 40 eurovú, podľa toho, ako budú chcieť mobilné služby využívať. Ak svoju peňaženku zákazník nestihne minúť, automaticky si nevyčerpanú sumu prenáša do ďalšieho mesiaca.

Čo je najväčšou výhodou O2 Filip oproti iným paušálom na trhu?
O2 prinášame pre našich zákazníkov vždy výhodnejšie služby, pričom samozrejmosťou je, že nie sú viazané. Hoci volania do vlastnej siete sú súčasťou ponúk aj našej konkurencie, s paušálom O2 Filip ich prinášame oveľa výhodnejšie. Zákazník ich získa v rámci svojej peňaženky úplne zadarmo ihneď od prvej sekundy a v neobmedzenom počte. Celá peňaženka mu tak zostáva na všetky ďalšie služby, za ktoré nemusí platiť nad rámec paušálu, ako je to zvyčajne pri ponukách našich konkurentov. Odrátavame mu ich jednoducho z peňaženky. A v tom je jednoduchosť – peňaženku zákazník jednoducho čerpá podľa toho, aké služby v daný mesiac využíva. Navyše, ak si chcú zákazníci svoju peňaženku zvýšiť alebo znížiť, môžu tak urobiť kedykoľvek bez zbytočných poplatkov a pokút. Cena, ktorú zákazníci platia za minútu hovoru do iných sietí v rámci paušálu O2 Filip, im ostáva rovnaká aj po jeho prevolaní. Platí nielen pri volaniach v rámci Slovenska, ale aj zo Slovenska do Českej republiky, Maďarska, Rakúska, Poľska, Veľkej Británie a Írska. O2 Filip má proste filipa :-)

debata chyba