Rastový vklad od VOLKSBANK Slovensko s úrokom až do 5 % p. a.

- inzercia - Volksbank Slovensko prichádza na trh s novým produktom s názvom Rastový vklad. Je to termínovaný účet v eurách s viazanosťou 20 mesiacov s postupne rastúcim úrokom až na 5 % p. a.

08.06.2011 07:59
debata
Volksbank - banner

Viazanosť vkladu je rozdelená na 4 obdobia po 5 mesiacov. Úroková sadzba pre každé obdobie je vopred známa a je garantovaná. Po prvom vklade sa prostriedky úročia dvoma percentami p. a., v ďalšom 2,3 % p. a., následne 3,10 % p. a. a v poslednom období VOLKSBANK Slovensko garantuje úrok vo výške 5 % p. a.

Napriek vysokému zhodnoteniu môže klient vyberať svoje finančné prostriedky bez poplatku až trikrát počas 20 mesiacov, a to vždy v deň skončenia päťmesačnej periódy a počas nasledujúcich siedmich dní. Výberom z vkladového účtu sa nemení úroková sadzba zostatku vkladu.

Minimálny vklad je stanovený na 330 eur a maximálny vklad nie je obmedzený. Priemerná úroková sadzba za 20 mesiacov je 3,10 % p. a. (bez započítania úroku z úrokov z predchádzajúcej periódy). Úroky sú splatné po skončení každej päťmesačnej periódy.

Podrobné informácie o produkte nájdete na www.volksbank.sk

debata chyba