Správne rozhodnutia v prospech nového bývania

- inzercia - Výhodné úroky, ktoré sa dajú fixovať aj na niekoľko rokov a ceny nehnuteľností, ktoré klesli počas krízy takmer o pätinu, vytvárajú vhodné predpoklady na získanie vlastného bývania. Preto tí, ktorí chcú bývať vo svojom, by už nemali ďalej váhať. Kúpiť dom či sa teraz dá rýchlo a jednoducho. Dôležité je len urobiť zopár správnych rozhodnutí.

28.09.2011 08:17
rezidencia Grunty
Mestská vila v Rezidencii Grunty
debata

Rozhodnutie prvé: Chcem bývať čo najskôr, aj bez vlastných peňazí
Pokiaľ vám na bývanie nestačia vlastné úspory, financovanie takejto investície môžete zveriť dôveryhodnej banke. Získať úver zabezpečený nehnuteľnosťou môžete aj do celkovej hodnoty kupovanej nehnuteľnosti. Úver na bývanie sa obyčajne poskytuje s dlhou lehotou splatnosti a v porovnaní s iným úvermi, má najnižšie úroky. Navyše mladí do veku 35 rokov, ktorí spĺňajú zákonom stanovené podmienky, môžu získať hypotéku s úrokom zníženým o príspevok štátu aj banky, v ktorej úver čerpajú. Slovenská sporiteľňa zohľadňuje individuálne požiadavky a nastavuje úverové podmienky podľa možností žiadateľov. Splácanie je možné rozložiť až na tridsať rokov, vďaka čomu sú mesačné úverové splátky pomerne nízke.

Rozhodnutie druhé: Chcem bývať na dobrej adrese
Ak hľadáte byt v Bratislave, ktorý zároveň poskytuje viacero výhod, rozhodnite sa pre Rezidenciu Grunty v mestskej časti Karlova Ves nad bratislavským Líščím údolím. Tvorí ju päť mestských víl a štyri bytové domy. Táto mestská lokalita s charakterom vidieka splní nároky na kvalitné bývanie aj tých náročnejších. Dispozičné riešenia bytov, použité materiály a technológie zodpovedajú najnovším trendom bývania. Nadštandardné podmienky na bývanie dopĺňa množstvo výhod, ktoré zabezpečuje samotná lokalita aj vybudovaná mestská infraštruktúra. Financovaním kúpy bytu na Starých Gruntoch prostredníctvom Slovenskej sporiteľne vznikla neopakovateľná príležitosť získať bývanie na dobrej adrese, teraz navyše s týmito výhodami podmienkami:

  • historicky najnižšia úroková sadzba len 3,5 % ročne pri prvej 3 – ročnej dobe fixácie,
  • preplatenie nákladov na zriadenie záložného práva,
  • bez poplatku za spracovanie úveru,
  • aktuálne nová katalógová cena vybraných bytov.
debata chyba