Program BIZNIS PRO: O polovicu nižšia úroková sadzba pre firmy

- inzercia - Slovenské firmy prechádzajú neľahkým obdobím. Po rokoch krízy sa situácia začala mierne zlepšovať, no dnes stojí ekonomika na prahu ďalšej krízy. Podnikatelia sú pri nových projektoch opatrnejší a intenzívnejšie zvažujú svoje investície.

21.11.2011 08:23
Biznis Pro
debata

Zmeny v správaní firiem potvrdil aj Miloš Toman, riaditeľ firemných centier Slovenskej sporiteľne: „Kríza firmy naučila hľadať skryté rezervy, viac premýšľať o svojich podnikateľských stratégiách. Tiež sa naučili prijímať neľahké rozhodnutia a vyššej flexibilite, sú opatrnejšie a zodpovednejšie pri realizácii svojich investičných zámerov.“ Dnes nie je neobvyklé, že firma odstúpi od projektu, na ktorý už od banky získala úver, pretože si nie je istá návratnosťou investície.

K rastu ekonomiky môže prispieť aj zvýhodnené poskytovanie firemných úverov. Aj preto Slovenská sporiteľňa prišla s Programom BIZNIS PRO, vďaka ktorému firmy získajú úvery s o polovicu nižšou úrokovou sadzbu a nižším poplatkom. Banka na tieto úvery vyčlenila až 100 miliónov eur. BIZNIS PRO zahŕňa okrem zvýhodnených úverových podmienok aj ďalšie služby. V prvom rade je to ošetrenie exportných a importných rizík vrátane financovania zahraničných pohľadávok a výhodný platobný styk. Slovenská sporiteľňa ďalej ponúka klientom aj ochranu proti úrokovým, menovým a komoditným rizikám spojeným s aktuálnou volatilitou trhu. „Jednoducho povedané, firma v rámci nášho Programu BIZNIS PRO dostane kompletný finančný servis na jednom mieste,“ zhŕňa Miloš Toman zo Slovenskej sporiteľne.

Stačí kontaktovať ktorékoľvek zo 17 firemných centier Slovenskej sporiteľne, alebo vyplniť kontaktný formulár na webovej stránke banky a následne sa s ním spojí niektorý zo špecialistov, ktorí sú vo všetkých regiónoch.

debata chyba