Slovensko má novú jednotku medzi zľavovými portálmi

- inzercia - Zlavomat.sk, člen nadnárodnej skupiny Slevomat Group, má za sebou mimoriadne úspešný rok.

22.11.2011 08:39
debata
ľudia

Zlavomat.sk sa stal podľa porovnania obratov zľavových portálov za mesiac október jednotkou na slovenskom trhu. „Náš portál za posledných 6 mesiacov zaznamenal nárast na obratoch 986 %, vďaka čomu sa nám podarilo predbehnúť nášho najväčšieho konkurenta Zlavadna.sk,“ uviedol Tomáš Sroka z portálu Zlavomat.sk. „Stredoeurópske zázemie firmy prináša významné výhody a príležitosti pre našich obchodných partnerov. Dokážeme si tak dlhodobo udržať silnú pozíciu napríklad v oblasti cestovania.“

Zľavomat patrí do najväčšej skupiny portálov hromadného nakupovania v strednej Európe, ktorá okrem najväčšieho portálu v Českej republike Slevomat.cz má podiely aj v dvojke na trhu Zapaktel.cz a trojke Vykupto.cz, vďaka čomu ovláda viac ako 60 % trhu. Skupina okolo portálu Slevomat.cz pripravuje akvizície aj v ďalších okolitých krajinách.

Po úspešnom roku na slovenskom trhu oslavuje Zlavomat.sk svoje prvé narodeniny. Pri tejto príležitosti vyžrebuje výhercov 23 pobytových balíkov v slovenských hoteloch. V hre je dokonca aj pobyt v Grand hoteli Kempinski Vysoké Tatry. Súťaže sa môže zúčastniť každý, stačí navštíviť Zlavomat.sk.

stránka zlavomat
debata chyba