“Koho budem voliť”

- inzercia - Ako všetci pravicoví voliči aj ja som šokovaná z udalostí posledného roka. No v slovenskej politike stále vidím ľudí s vlastným názorom, ktorí neprekrývajú žiadne korupčné kauzy. Istotne stoja za preferenčný hlas (krúžok) v parlamentných voľbách 10. marca.

24.02.2012 08:05
Žena a dieťa
Karin Tóthová (34) - Manažérka detského vydavateľstva
debata

Daniel Lipšic (kandidát číslo 3, KDH) – Môžete s ním nesúhlasiť, nemusí vám byť sympatický. No najmenej smrteľných dopravných nehôd v histórii a kopa mafošov za mrežami, to sa nedá nevidieť.

Jana Žitňanská (kandidátka číslo 8, KDH) – Predložila niekoľko návrhov v parlamente, ktoré dokazujú jej zaujatie pre rodinu. Slušne reprezentuje ženy presne podľa môjho vkusu.

Lucia Žitňanská  (kandidátka číslo 3, SDKÚ – DS) – Nie polícia je vždy problémom pri naháňaní korupčníkov a zločincov. Súdy a prokuratúra na Slovensku nefungujú tak, ako majú. Žitňanská sa tomu dlhodobo venuje a ide, podľa mňa, správnym smerom.

František Šebej (kandidát číslo 13, Most – Híd) – Slušný a zásadový človek. Odborník na zahraničnú politiku. V politike je bez škandálov už dvadsať rokov.

O tom, ako podporiť ľudí, ktorým veríte, nájdete všetko aj na www.100000.sk.

debata chyba