Ušetrite na aute aj napriek rekordným cenám palív

- inzercia - Benzín ešte v histórii nikdy nestál toľko čo teraz. Priemerná cena za liter už podľa portálu Natankuj.sk prekonala 1,530 eura za liter a natankovanie do plna tak oproti cenám spred pár rokov zdraželo aj o desiatky eur. Aj keď nafta ešte historické maximum neprekonala, je mu veľmi blízko.

29.02.2012 08:10
Genertel - ceny benzínu
debata

Ceny palív navyše môžu rásť ďalej, čo sa prejaví v peňaženke každého motoristu. Úspory na aute preto treba hľadať inde a nespoliehať sa, že benzín alebo nafta v blízkom čase výrazne zlacnejú. „Chceme motoristom pomôcť prekonať toto obdobie rekordných cien. Nejde len o palivá, ale aj o poistenie prípadne ďalšie služby motoristom. Prepoistením auta k nám môžu získať najvýhodnejšiu cenu povinného zmluvného poistenia na trhu a ušetriť tak aj desiatky eur ročne. Navyše garantujeme, že majitelia vybraných áut jazdiaci bez nehôd, dostanú u nás najnižšiu cenu. A keď nájdu lepšiu, dorovnáme ju a pridáme extra zľavu 5 percent,“ povedal Samuel Martiš z online poisťovne Genertel.

Táto akciová ponuka platí tento rok výnimočne o jeden deň dlhšie a končí už dnes – 29. februára 2012 o polnoci.

Navyše, každý, kto si v súčasnosti urobí kalkuláciu poistného pre svoje auto na www.genertel.sk, bude zaradený do zlosovania o šesť výhier vo výške 555,555 eura. Do zlosovania budú zaradení všetci bez ohľadu na to, či si PZP kúpia.

Viac informácií na www.genertel.sk. Pre tých, ktorí uprednostňujú telefonovanie, je tu linka 0850 555 555.

debata chyba