Koniec malým písmenkám a skrytým poplatkom!

- inzercia - Nebaví vás hrabať sa v cenníkoch a hľadať tisíc podmienok, s ktorými môžete volať výhodne? Už nemusíte. Nový O2 Paušál s telefónom bez viazanosti a neobmedzenými SMS do všetkých sietí.

09.05.2012 11:33
debata

Našli sme pre vás paušál, s ktorým telefonujete výhodne kedykoľvek potrebujete a do všetkých sietí na Slovensku. A nielen to! Za slovenské ceny môžete volať aj do ďalších šiestich krajín. Okrem toho môžete využívať aj neobmedzené SMS do všetkých sietí na Slovensku. Vďaka nim a výhodným volaniam budete v kontakte s celou rodinou a priateľmi vždy vtedy, kedy budete potrebovať. A navyše získate telefón a nemusíte sa viazať!

O2 tabulka 2

Výhodné ceny volaní
Výhodné ceny volaní do všetkých sietí môžete s novým O2 Paušálom využívať kedykoľvek. Nemusíte si pamätať, ktoré časy sú pre vás výhodnejšie. Za rovnaké výhodné ceny totiž voláte vždy, keď potrebujete.

Neobmedzené SMS
S novým O2 Paušálom posielate SMS bez obmedzení. A to do všetkých sietí nielen na Slovensku ale aj v Česku, Veľkej Británii, Írsku, Maďarsku, Rakúsku a Poľsku.

Jasné podmienky a žiadne skryté poplatky
S novým O2 Paušálom presne viete, koľko a za čo platíte. Viete koľko stojí služba a koľko stojí telefón. Neprekvapia vás žiadne dodatočné poplatky za veci, ktoré nepotrebujete alebo ste si ich neobjednali.

Telefón bez viazanosti
S novým O2 Paušálom si môžete vybrať telefón, aký potrebujete. Získate ho za výhodnú cenu a bez toho, aby ste sa museli viazať. Navyše, ak sa nebudete vedieť rozhodnúť, ktorý telefón je pre Vás lepší, nechajte si bezplatne poradiť našimi špecialistami O2 Guru. Radi vám s výberom pomôžu.

Žiadne chytáky ani malé písmenká
Už nemusíte študovať rozsiahle cenníky plné malých písmeniek. S novým O2 Paušálom sú všetky poplatky, podmienky a hlavne výhody jasné už na prvý pohľad. Jednoducho sa pozriete a presne viete, čo vás čaká.

O2 tabulka 1

Široký výber mobilných telefónov v O2
Vlani odštartovalo O2 projekt vyškolených poradcov O2 Guru, ktorý sa po Veľkej Británii, Írsku, Nemecku a Česku úspešne uchytil aj u nás. S rozširovaním a podstatným zrýchlením našej 3G siete sa zvýšil aj záujem o dátové služby, preto je pre našich zákazníkov pripravená pomoc v podobe osobného poradcu. O2 Guru zákazníkom všetkých operátorov bezplatne pomáha a radí, ako správne využívať nové technológie. Produkty a služby im vysvetlí vždy jednoduchým a zrozumiteľným jazykom, takže bez problémov zvládne nastavenie telefónu a internetu každý. Ak napríklad neviete nastaviť internet a e-mailovú schránku v smartfóne, O2 Guru sa vám budú venovať osobne, v predajniach aj telefonicky. Nástrojom týchto poradcov sú aj videá s tipmi a trikmi, ako si najlepšie nastaviť svoj mobilný telefón a aplikácie v ňom. Inštruktážne videá sú dostupné aj na stránkach O2 a na YouTube channel.

O2 ponúka v súčasnosti najširšie portfólio mobilných telefónov na Slovensku. Pri výbere nového telefónu sa preto neváhajte obrátiť na poradcov O2 Guru, ktorí Vám radi pomôžu a poradia.

Všetky potrebné informácie o O2 Paušále nájdete na stránke www.pausal.o2.sk

O2 guru
debata chyba