Partners prináša unikátnu kvalitu

- inzercia - Ako zistiť, ktorý finančný profesionál vám poradí najlepšie? Profesionalita, dlhodobá spolupráca a kvalita služby by mali byť hlavnými argumentmi pri vašom výbere. Sledujte parameter kvality.

10.05.2012 07:56
PartnersGroup
debata

V uplynulých rokoch si to kríza namierila do peňaženiek veľkej skupiny ľudí. Mnohí svoju príjmovú diétu „riešia“ napríklad rušením životných poistení uzavretých ešte v čase hojnosti. „O to viac nás teší, že sme v tomto čase dosiahli na slovenskom trhu unikátnu úroveň pretrvania poistných zmlúv, keď sme parameter pretrvania zvýšili na 95,17 %,“ hodnotí generálny riaditeľ Partners Group SK Juraj Juras.

Ukazovateľ pretrvania zmlúv vychádza z predpokladu, že pri dobre nastavenom finančnom pláne klient nemá dôvod rušiť zmluvu, ktorú uzavrel pred rokom či dvoma. Tento ukazovateľ hovorí o spokojnosti klientov s krytím ich finančných potrieb, ako aj o vhodnej štruktúre finančných produktov v portfóliu klienta. V zahraničí sa pretrvanie zmlúv považuje za objektívny ukazovateľ kvality finančných služieb a je škoda, že na Slovensku ho väčšina spoločností zatiaľ nezverejňuje.

Ako merať kvalitu finančných služieb?

Individuálne tak, že po krátkom čase neprídete na to, že poistka nepokryla reálne riziká, investičné portfólio nezodpovedá vašim cieľom alebo úver, ktorý čerpáte, je zbytočne vysoký alebo drahý. Ako dodáva generálny riaditeľ Partners Group SK: „Aj tým, že váš finančný plán dokáže reagovať na nepredvídané udalosti v osobnom živote, ale aj hospodárske cykly či turbulencie, akých sme boli svedkami v posledných rokoch.“

Ďalším predpokladom fungujúceho vzťahu klienta a finančného sprostredkovateľa je dlhodobosť a dôvera. Ak vám „odborník“ zostavil portfólio pred niekoľkým rokmi a odvtedy ste o ňom nepočuli, niečo nie je v poriadku. „Základom našej práce s klientmi je servis a dlhodobé vzťahy. Spolupracovníci Partners Group SK sa starajú o financie klientov a ich rodín na dlhodobej báze, zabezpečujú správu portfólia a jeho aktualizácie v prípade zmeny životnej situácie. Rovnako ich informujú o aktualitách a novinkách na finančnom trhu a poskytujú im praktické finančné rady. Je to jednoducho partnerstvo na celý život,“ upresňuje J. Juras.

Kvalita na trhu už päť rokov

Partners Group SK vznikla v roku 2007 s víziou poskytovať finančné služby INAK. INAK znamená profesionálne, kvalitne, transparentne, spoľahlivo a dostupne. Vďaka spoločnosti Partners Group SK sa privátna finančná služba stala dostupnou nielen pre vybranú skupinu, ale aj pre bežných ľudí. V súčasnosti využíva výhody tejto služby už viac ako 100 000 spokojných klientov.

Viac informácií môžete získať na www.partnersgroup.sk.

PartnersGroup
debata chyba