Zuzanu trápia hrozné nočné mory: Sníva sa jej o robotníkoch!

- inzercia - Mladú ženu Zuzku (27) zo Senca prenasledujú nočné mory. Takmer každú noc sa jej sníva o robotníkoch, ktorí jej zdevastovali byt. Kradnú jej nielen spánok, ale aj nervy.

04.06.2012 07:57
Robotníci
Robotníci
debata (10)

Zuzana spomína ako sa to celé začalo: „Hľadala som odborníkov, ktorí by mi pomohli vyriešiť problém s rekonštrukciou elektrických rozvodov v byte. Chcela som však ušetriť a tak som oslovila prvých robošov čo mi prišli do rany. Prišli, pol dňa sekali do stien, hrešili, vzali zálohu a následne sa celá výmena elektrických káblov a zásuviek zmenila v jednu veľkú katastrofu. Teraz byt vyzerá, ako keby sa tu strieľalo z guľometu,“ sťažuje sa mladá žena.  Samozrejme, na prvý pohľad tí „majstri“ vyzerali lacno, ale v konečnom dôsledku som to preplatila tak, že na to radšej ani nechcem spomínať. Dnes už viem, že som si mala zavolať skutočných profíkov.

Vy sa nočným morám, starostiam a peniazom vyhodeným z okna pri riešení plynu, vody, kúrenia či elektriny môžete ľahko vyhnúť. Spoľahnite sa na certifikovaných a školených montérov, ktorí vás navyše určite príjemne prekvapia svojou cenou.

Profíci button
10 debata chyba