Investícia pre vašu budúcnosť

- inzercia - Ak riešite ako ochrániť vaše úspory pred znehodnotením, nenechajte nič na náhodu. Investujte do nového bývania a vyberte si to najlepšie pre vás a vaše peniaze. Tu je pár dôvodov, prečo je ideálnym miestom pre vašu životnú investíciu.

14.06.2012 08:06
Grunty
debata

Bývanie na dobrej adrese. Líščie údolie v Karlovej Vsi a vyznačuje unikátnou kombináciou mestského štýlu s pokojným prostredím plným zelene a výhľadom na Bratislavu, lužné lesy a na Rakúsko. Neďaleká botanická a zoologická záhrada, Sitinský les a turistické chodníky vedúce od Karloveského ramena do Devína sú ideálnou príležitosťou na príjemný únik od ruchu veľkomesta.

Pôsobivé architektonické riešenie. Mestské vily sú efektne vsadené do svahovitého terénu s vyhľadávanou juhozápadnou orientáciou. Dominantným architektonickým prvkom sú terasy poskytujúce nový rozmer pre využitie voľného času. Dispozičné riešenie bytov, použité materiály a technológie zodpovedajú najnovším trendom bývania v budúcnosti.

Bezpečie a pohodlné parkovanie. Garážové státia v podzemí ako aj miesta na parkovanie priamo pri domoch ocenia tí, ktorí poznajú problémy s parkovaním v Bratislave. Celý obytný komplex je riešený ako chránené kondomínium s kontrolovaným vstupom. Rozľahlý pozemok tak ponúka obyvateľom príjemné súkromie a deťom bezpečný priestor na vybudovanom detskom ihrisku.

Relax aj práca na jednom mieste. Spojiť bývanie a podnikanie má množstvo výhod najmä v dobe šetrenia. Ocenia to najmä podnikatelia, ktorí majú možnosť rozbehnúť svoj biznis priamo v obchodných priestoroch dostupných z hlavnej ulice Staré Grunty s dostatkom parkovacích miest.

Investovanie verzus financovanie. Bývanie v Rezidencii Grunty sa líši od iných predovšetkým jeho dostupnosťou a to najmä vďaka jedinečnému modelu financovania kúpy bytu. Či už sa rozhodnete pre investíciu vlastných úspor do bývania, alebo budete kúpu bytu financovať prostredníctvom úveru na bývanie od Slovenskej sporiteľne, v oboch prípadoch získate. Teraz naviac s historicky najnižšou úrokovou sadzbou len 3,5 % ročne, ktorú špeciálne pre tento projekt ponúka Slovenská sporiteľňa.

Viac na www.grunty.sk

Investorom a developerom projektu Rezidencia Grunty – Líščie údolie je Realitná spoločnosť Slovenskej sporiteľne, a. s., ktorá je súčasťou rakúskej finančnej skupiny Erste Bank. Autorom projektu je Ing. Arch. Dušan Dinaj a projekt bol skolaudovaný v apríli 2010.

debata chyba