Príďte si pre svoju Kartu výhod, len za 1 euro

- inzercia - Ak chcete mať viac peňazí, môžete si ich začať odkladať a šetriť. No pripravte sa na to, že si budete musieť čo-to odoprieť. Pýtate sa, ako ísť na to inak? Využívajte zľavy a akciové ponuky.

01.10.2012 08:15
VSE - karta
debata

Na trhu je nová Karta výhod VSE. Zľavy v obchodoch a asistenčné služby pre domácnosti v jednom balíku ponúka Východoslovenská energetika (VSE). Od 1. októbra 2012 pripravila pre verných i nových zákazníkov Kartu výhod VSE. Už od jedného eura mesačne. Rovnaká ponuka čaká aj na odberateľov plynu – zákazníkov sesterskej spoločnosti RWE Gas Slovensko.

VSE - banner

S Kartou výhod VSE získate

  • zľavy 5 – 30 % na viac ako 9 000 obchodných miestach v celej Slovenskej a Českej republike označených logom Sphere card,
  • praktické asistenčné služby elektrikára, plynára, kúrenára, zámočníka, sklenára, inštalatéra
  • a navyše množstvo špeciálnych akcií exkluzívne pre držiteľov Karty výhod VSE.

S Kartou výhod VSE nakúpite deťom i sebe oblečenie a obuv. Výhodne zoženiete darčeky pre celú rodinu – od kozmetiky až po knihy. Dokonca si môžete so zľavou prezuť pneumatiky na svojom aute. Tiež viete využiť exkluzívne akcie pre držiteľov Karty výhod VSE a získať napríklad 50 % zľavu na predstavenie v Štátnom divadle Košice, alebo si za výnimočne nízku cenu užiť relax na celý deň v Aquacity Poprad. Navyše s našou kartou získate aj praktické asistenčné služby. Vždy, keď dôjde k nehode vo vašej domácnosti, máte nárok na okamžitý zásah špecialistu do hodnoty 100 € a úhradu použitého materiálu do 20 €. Asistenčné služby zahŕňajú zásah inštalatéra, elektrikára, kúrenára, plynára, sklenára či zámočníka. Toto všetko získate len s Kartou výhod VSE a ročne tak ušetríte stovky eur.

Svoju Kartu výhod dostanete na ktoromkoľvek z 9 kontaktných miest spoločnosti. Informovať sa môžete telefonicky na Linke VSE 0850 123 3­33 alebo na info@vse.sk. Presný popis rozsahu asistenčných služieb, aktuálny zoznam všetkých poskytovateľov výhod a podmienky využívania Karty výhod VSE nájdete aj na www.vse.sk.

Možná ročná úspora 4-člennej rodiny s Kartou výhod VSE

VSE - tabulka

Pozn.: Presné podmienky týkajúce sa zliav nájdete na www.vse.sk. (Kliknutím zväčšite obrázok)

debata chyba