Od ZSE Energia budeme odoberať aj plyn

- inzercia - Recept na úspech majiteľa Pekárne Nela, Marina Dimiča, je robiť všetko na profesionálnej úrovni.

29.10.2012 07:54
ZSE - Pekáreň
debata

Na trhu pôsobíte už viac ako 20 rokov. Ako sa zrodil podnikateľský zámer spoločnosti Pekáreň Nela a aký je váš recept na úspech?
Pamätám si, ako by to bolo včera. S manželkou sme sa vrátili z dovolenky a rozhodli sme sa otvoriť pekáreň a vyrábať výrobky, ktoré na Slovensku chýbali. Pekáreň sa najprv volala Francúzska pekáreň Nela. Z Francúzska sme nakúpili kompletnú technológiu, zamestnali sme 5 pracovníkov a začali sme vyrábať bagety, bagetky, croissanty a ostatné výrobky s originálnymi francúzskymi zmesami a receptúrami. Mojím receptom na úspech je robiť všetko, čomu sa venujete, na profesionálnej úrovni.

Každá oblasť podnikania je niečím špecifická. Čo je špecifikum pekárenskej výroby?
Pekárenská výroba je veľmi živá. Od začiatku až po upečenie chleba treba dodržiavať presný technologický postup. Pekáreň Nela je nositeľom certifikátu BRC, pričom zvláštny dôraz kladieme na bezpečnosť, hygienu a kvalitu.

Aké miesto má v histórii vašej značky spoločnosť ZSE Energia a ako ste spokojní s dodávkou elektriny od tohto dodávateľa?
So ZSE Energia spolupracujeme už od začiatku podnikania. V prípade akútneho prerušenia dodávky elektriny nás ZSE Energia vždy informuje a po vzájomnej dohode plne rešpektuje naše potreby tak, aby sme vedeli dodať naše výrobky do obchodných reťazcov včas. ZSE Energia plne chápe, že zabezpečenie nepretržitej dodávky elektriny je pri pekárenskej výrobe kľúčové. Vie sa nám vždy prispôsobiť a flexibilne reaguje na meniace sa podmienky. ZSE Energia má preto v rámci našich dodávateľov stabilné a dôležité miesto.

Od jesene minulého roka poskytuje ZSE Energia svojim zákazníkom novú komoditu – plyn. Ako vnímate združenú dodávku oboch komodít?
Informácia, že ZSE Energia ponúka okrem elektriny aj plyn, nás veľmi potešila. Túto skutočnosť vnímame veľmi pozitívne a pre partnerstvo je to len prínosom. Plne sme túto možnosť aj využili a od roku 2013 budeme odoberať obidve komodity od spoločnosti ZSE Energia, čo je zaujímavé nielen z ekonomického hľadiska.

www.zse-energia.sk

debata chyba