Luxusný notebook so špičkovým výkonom – Samsung Séria 9

- inzercia - Spoločnosť Samsung predstavuje druhú generáciu Notebookov Série 9. Tá ponúka štíhly a kompaktný dizajn so špičkovým výkonom.

05.11.2012 08:27
Samsung - séria 9
Samsung - séria 9
debata

Vycibrený aerodynamický tvar nového Notebooku Série 9 je zabezpečený prostredníctvom ultra tenkých komponentov. Tie boli vytvorené na mieru tak, aby ich bolo možné vsadiť do inovatívneho tela vyrobeného z jedného kusu. Zároveň bola využitá technológia MaxScreen, ktorá minimalizuje veľkosť rámu displeja. Zobrazovacia plocha je tak o jeden palec väčšia a pritom sú zachované kompaktné rozmery. Samsung Série 9 teda ponúka 15-palcový displej, ktorý je vsadený do 14-palcového štýlového tela. O jeho kompaktnosti svedčí aj hrúbka, ktorá je iba 14,9 mm, a hmotnosť 1,59 kg. K dispozícii je však aj 13-palcová verzia s hrúbkou len 12,9 mm.

Samsung Séria 9 však nie je len o luxusnom dizajne, ale aj o špičkových technológiách. Výkon zabezpečujú procesory Intel Core i7 tretej generácie, pamäte RAM s veľkosťou 4 GB alebo 8 GB doplnené SSD diskami s kapacitou 128 GB alebo 256 GB. Vďaka technológií Samsung Fast Solutions dokážete nový Notebook naštartovať len za 8,4 s. Technológia Fast Start zaručuje prebudenie z režimu spánku už za 1,4 s a technológia Fast Browsing umožňuje dvakrát rýchlejšie surfovanie po webe. Záujemcov určite poteší až o 180 % jasnejší displej HD+ SuperBright Plus s antireflexnou úpravou. Jasný obraz bude teda samozrejmosťou aj pri používaní vonku. K tomu, že ho môžete používať kdekoľvek a kedykoľvek určite prispeje aj nová batéria, ktorá má výdrž až 10 hodín.

K praktickému využitiu takisto prispieva aj multidotykový touchpad, ktorý zamedzuje nechceným gestám či pohybom, a tak sa ovláda pohodlnejšie. Je totiž vybavený skleneným povrchom a obrazovým senzorom, ktoré zaručujú ľahšiu a presnejšiu prácu. Obrazovka a podsvietená klávesnica sú navyše doplnené snímačom, ktorý automaticky prispôsobuje ich jas svetelným podmienkam.

Výnimočnosť druhej generácie Série 9 je podčiarknutá nielen špičkovým dizajnom, funkciami, ale aj elegantnou matnou povrchovou úpravou. Nové Notebooky Série 9 tak predstavujú jedinečné zariadenia, ktoré vábia svojim elegantným dizajnom, kompaktným spracovaním a špičkovým výkonom.

Samsung - séria 9
Samsung - séria 9
+1Samsung - séria 9
debata chyba