ZSE Energia nás presvedčila pozitívnou zmenou

- inzercia - O tom, prečo sa Decodom rozhodol vrátiť k ZSE Energia a kde vidí v jej službách pozitívnu zmenu, hovorí konateľ Roman Gejdoš

14.11.2012 08:09
Decodom
Decodom
debata

Od vzniku vašej spoločnosti na konci roka 1999 sa vám podarilo stať sa lídrom v oblasti výroby a predaja kuchynského a sektorového nábytku. Aký je príbeh vašej spoločnosti?
Budovanie vlastnej predajnej siete, silná orientácia na zákazníka a jeho individuálne požiadavky boli pre nás odjakživa prioritou. Dôraz kladieme na zachovanie veľkovýroby, s čím úzko súvisí aj schopnosť dať zákazníkovi dobrú cenu. Aktívne vyhľadávame lukratívne trhy nielen v Česku, ale aj v celej Európe a spolupracujeme s nimi. K tomuto nás zaväzuje aj pocit zodpovednosti k tradícii výroby nábytku. Tá má našťastie v našom regióne významné miesto.

Aké miesto má v príbehu vašej spoločnosti ZSE Energia?
Od založenia našej spoločnosti v roku 1999 sme spolupracovali so Západoslovenskou energetikou. V roku 2008 sme si na základe výberového konania vybrali inú spoločnosť. Od budúceho roka sa naším novým dodávateľom elektriny stáva ZSE Energia, ktorá nám ponúkla zo všetkých spoločností najlepšiu cenu. Navyše oceňujeme ich pozitívnu zmenu z hľadiska obchodnej stratégie a prístupu k zákazníkovi. Myslíme si, že je to výsledkom príchodu nových ľudí do tejto spoločnosti a tiež podmienok trhu.

ZSE Energia ponúka od jesene minulého roka aj novú komoditu – plyn. Myslíte si, že by združená dodávka elektriny a plynu bola pre vašu firmu zaujímavá?
Aj v prípade zemného plynu sme vyskúšali v roku 2011 zmenu, keď sme odišli od tradičného dodávateľa. Práve v týchto dňoch robíme pomocou nového nákupného nástroja, „elektronickej aukcie“, výber dodávateľa zemného plynu pre rok 2013. Informácia o možnosti nákupu zemného plynu od spoločnosti ZSE Energia nás potešila.

Ako ste spokojný s klientskymi službami a servisom, ktoré poskytuje ZSE Energia?
Klientsky servis a služby od ZSE Energia vždy dosahovali vysokú úroveň. Táto spoločnosť dokázala veľmi flexibilne zareagovať na meniaci sa trh. Zákazníkom ponúka spoľahlivú dodávku elektriny a plynu, nadštandardné poradenstvo a, samozrejme, výhodné ceny.

www.zse-energia.sk

Decodom
Decodom Decodom

Decodom

debata chyba