Vieme prví: Ktoré bratislavské ulice sa zbavia špiny a odpadu?

- inzercia - Bratislavčania zo Žarnovickej a z Priehradnej ulice sa potešia. Zásluhou projektu sa ich okolie zútulní. Kto bude ďalší na rade?

19.12.2012 09:30
Kapybara - ceduľa
debata

Obyvatelia nášho hlavného mesta, ktorí si v Slovenskej sporiteľni vybavili Bratislavskú mestskú kartu, sa už stihli do konca novembra zapojiť do hlasovania v kampani „Buďte hviezda“. Rozhodli o tom, že veľkokapacitný kontajner poputuje na Žarnovickú ulicu v Rači a upratovacia čata „nabehne“ na Priehradnú vo Vrakuni. Zvieratkom, ktoré banka bude podporovať, je kapybara močiarna.

Hlasovanie pokračuje!
Ešte stále môžete pomôcť svojmu hlavnému mestu aj vy. Je to jednoduché. Príďte si po Bratislavskú mestskú kartu za 0 € do ktorejkoľvek zo 42 pobočiek Slovenskej sporiteľne v hlavnom meste. S kartou dostanete kupón s kódom ako špeciálny bonus 50 hlasov – tento kód potom zadáte na stránke www.tvojabratislava.sk, kde zahlasujete o tom, ktoré zvieratko banka podporí, kam pošle upratovacie čaty a kde pristaví veľkokapacitný kontajner.

Ušetríte a pomôžete svojmu mestu
Bratislavská mestská karta má veľa výhod. Je bezkontaktnou platobnou kartou a dá sa ňou platiť do sumy 20 € na vybraných platobných termináloch bez zadania PIN. Môžete ju používať ako električenku so zľavou 10 % na bratislavskú MHD alebo ako preukaz do vybraných knižníc. Zároveň poslúži ako elektronická vstupenka na mnohé kultúrne a športové podujatia a výhodou sú aj zľavy v rôznych mestských organizáciách. Navyše s kartou od Slovenskej sporiteľne získate tiež odmenu 0,5 % za vybrané platby kartou k Osobnému účtu.

Kontainer
debata chyba