Jóžin z bážin

STĹPČEK: Jozef Majský to už začína preháňať. Špeciálny súd ani na štvrtý pokus nemohol začať pojednávanie. Lebo Majského obhajcu (vraj) boleli zuby. V apríli sa zas Brtva vyhovoril na hnačku... Majský a jeho invalidná partia majú očividne strach.

10.12.2008 07:27
Majský Foto:
Jozef Majský.
debata

Oprávnene. Špeciálny súd už Majskému (a jeho poskokom) dokázal vinu. Odsúdil ho na 12 rokov. Najvyšší súd síce rozsudok zrušil, ale len pre formálne chyby. Tie sa dajú na opakovanom pojednávaní Špeciálneho súdu napraviť pomerne rýchlo. Mimochodom, Majského vina je preukázaná už od roku 2002, keď si ho Fruni nahral. Aby mal dôkaz, že Horizont kúpili jeho ľudia. A odhryzli si z neho 800 miliónov…

Majského hra je priehľadná. Nádej upína na kamaráta Harabina a Mečiara, ktorí chcú Špeciálny súd zrušiť cez Ústavný súd. Preto má Brtva hnačky. A Filip problémy so zubami.

Unavený prokurátor situáciu komentoval ako zúfalú. Aj keď, nie je to až také zlé. Vo výhovorkách Brtvu a Filipa je slušná dávka symboliky. Druhá strana je zjavne (ako zvykne hovoriť Mečiar) pokakaná. A bezzubá.

debata chyba