Bajan bude opäť kandidovať na starostu Petržalky

Svoju kandidatúru na post starostu bratislavskej Petržalky dnes potvrdil aj súčasný starosta tejto mestskej časti Vladimír Bajan (nezávislý).

03.09.2014 12:02
Vladimír Bajan Foto:
Vladimír Bajan.
debata

Ako informoval, v jesenných komunálnych voľbách bude kandidovať ako nezávislý, bez podpory politických strán a hnutí.

„Staviam predovšetkým na tom, čo som dokázal, čo som pre Petržalku a Petržalčanov urobil a opieram sa o výsledky svojej práce. Bez veľkých rečí a nezmyslených sľubov chcem pokračovať v tom, čo s podporou Petržalčanov už 20 rokov budujeme,“ povedal Bajan s tým, že chce pokračovať v starostlivosti o zeleň a čistotu, v rekonštrukciách ciest, škôl či kultúrnych zariadení.

„Mojou víziou je čistá, zelená, pre život priateľská, prosperujúca a pre všetkých atraktívna Petržalka,“ povedal a prisľúbil aj transparentný účet. Konkrétny volebný program predstaví verejnosti spolu s odovzdaním oficiálnej kandidatúry.

Záujem kandidovať na post petržalského starostu ako nezávislý už dávnejšie potvrdil aj poslanec Petržalky aj hlavného mesta Ján Hrčka (nezávislý, člen poslaneckých klubov SaS a OKS). Na viacerých bilbordoch, ale aj na internetovej stránke avizoval svoj záujem kandidovať konateľ Bytového podniku Petržalka Daniel Šavel.

Ako nezávislý chce kandidovať na post starostu aj hudobník a poslanec mestského zastupiteľstva v Bratislave Marian Greksa. Občiansku kandidatúru potvrdil tiež advokát Pavel Nechala a ako nezávislý bude kandidovať aj projektový špecialista Kristián Roman Zimmermann.

Komunálne voľby vyhlásil predseda Národnej rady SR Pavol Paška na 15. novembra 2014.

debata chyba
Viac na túto tému: #Petržalka #komunálne voľby #Vladimír Bajan