SNS pozvala Fica a Pellegriniho na rokovanie

Mimoparlamentná SNS pozvala predsedov Smeru Roberta Fica a Hlasu Petra Pellegriniho na spoločné stretnutie v stredu 26. apríla o 13.00 h. Diskutovať chce o postupoch, ktoré majú viesť k stabilnej vláde. TASR o tom informovala hovorkyňa SNS Zuzana Škopcová.

22.04.2023 20:48
Andrej Danko, Tomáš Taraba, SNS, spájanie,... Foto: ,
Líder SNS Andrej Danko sa spája s Tomášom Tarabom (Život-NS). Do volieb pôjdu na spoločnej kandidátke.
debata (9)

„SNS ponúkla predsedovi strany Hlas-SD, že sa súčasne v stredu pripojí svojím podpisom k jeho Národnej petícii za zmenu. Od predmetného stretnutia SNS očakáva, že sa bude diskutovať o jasných pozíciách politických strán, ktoré môžu byť v budúcnosti dôležité pri postojoch zahranično-politických a vnútroštátnych otázkach,“ uviedla.

Andrej Danko, Tomáš Taraba, SNS, spájanie, Filip Kuffa Čítajte viac Liberálna demokracia podľa Danka likviduje krajinu. Spojil sa s Tarabom, do strany chcú aj Tabák

V prvom kole navrhuje „nezávislé politické stretnutie strán, ktoré majú predpoklad vyhrať parlamentné voľby a zostavovať vládu“. SNS má záujem na zlepšovaní komunikácie medzi Smerom a Hlasom. Cieľom stretnutí má byť deklarácia postojov a hodnôt. Verejnosti chce SNS ukázať, že sú politické strany, ktoré dokážu hľadať programové prieniky.

VIDEO: Tarabovci skončia u Danka na kandidátke.

Video
Danko sa spojil s Tarabom

Líder SNS Andrej Danko sa dohodol s Tomášom Tarabom. Do volieb pôjdu na spoločnej kandidátke.

Fotogaléria
Líder SNS Andrej Danko sa spája s Tomášom...
Líder SNS Andrej Danko sa spája s Tomášom...
+14Líder SNS Andrej Danko sa spája s Tomášom...
9 debata chyba
Viac na túto tému: #SNS #Smer #Hlas #predčasné voľby 2023