Čaputová a Šefčovič zatiaľ favoriti, ale antisystém číha za rohom, tvrdí komentátor Pravdy

Týždeň pred prvým kolom voľby hlavy štátu poznačilo napätie medzi premiérom a prezidentom. Podľa komentátora denníka Pravda Petra Javůrka je to dosť málo na to, že si ideme voliť nového prezidenta. Za favoritov prvého kola označil Zuzanu Čaputovú a Maroša Šefčoviča. Vo videu však upozorňuje na riziká nástupu antisystémových kandidátov.

10.03.2019 07:00
debata (793)

VIDEO: Posledné prieskumy skákali, a tak sa nedá povedať, akú silu majú antisystémoví kandidáti, myslí si komentátor denníka Pravda Peter Javůrek. Jeho názory na voľby si pozrite v nasledujúcom videu TV Pravda.

Video

Týždeň pred prvým kolom voľby hlavy štátu poznačilo napätie medzi premiérom a prezidentom. Podľa komentátora denníka Pravda Petra Javůrka „je to dosť málo na to, že si ideme voliť nového prezidenta“. Za favoritov prvého kola označil Zuzanu Čaputovú a Maroša Šefčoviča. Komentátor pripúšťa, že aj táto dvojica sa môže zmeniť. „Posledné prieskumy skákali, a tak sa nedá povedať, akú silu majú antisystémoví kandidáti," spresnil Javůrek. Podľa neho v doterajšej kampani chýbali reálne témy.

© Autorské práva vyhradené

793 debata chyba
Viac na túto tému: #komentár #prezidentské voľby 2019