Šefčovič: Čaputová má najdrahšiu kampaň v histórii

Maroš Šefčovič na sociálnej sieti priznáva, že potreboval rozšíriť svoju kampaň. Hoci pôvodne chcel o pomoc požiadať svojich priateľov a podporovateľov, obrátil sa na stranu Smer.

27.03.2019 15:52
debata (241)

„Je fakt, že moja protikandidátka má najdrahšiu prezidentskú kampaň v histórii Slovenska. Aby som aj ja mohol dostatočne informovať o svojom programe, potreboval som rozšíriť svoju kampaň,“ píše Šefčovič na facebooku.

Preto sa chcel s prosbou o finančnú pomoc obrátiť na priateľov a podporovateľov. „Avšak po tom, ako začali médiá, napríklad Denník N, ale aj Transparency International Slovensko agresívne kontaktovať jednotlivých mojich darcov, rozhodol som sa ich chrániť. Preto som požiadal stranu Smer-SD, aby mi na kampaň prispela. Za podporu jej ďakujem,“ dodal Šefčovič s tým, že hoci má na kampaň menej peňazí ako jeho protikandidátka, verí, že sa jeho program dostane k ľuďom, aby v sobotu prišli voliť.


VIDEO: Súboj o prezidentský palác sa blíži k záveru, už v sobotu voliči rozhodnú, či sa hlavou štátu stane Zuzana Čaputová alebo Maroš Šefčovič. V posledných dňoch sú rozhodujúce aj predvolebné diskusie. Pôvodne prezidentský duel v Pravde Ide o pravdu (26. marca) sa však zmenil na diskusiu s jedným kandidátom. Hosťom Zuzany Martinákovej bol iba Maroš Šefčovič. Zuzana Čaputová účasť v relácii odriekla.

Video

© Autorské práva vyhradené

241 debata chyba
Viac na túto tému: #Maroš Šefčovič #prezidentské voľby 2019 #Zuzana Čaputová