V Košickom kraji horela garáž a unimobunka

Hasiči v utorok nadránom likvidovali požiar garáže pri rodinnom dome na ulici Fraňa Kráľa v Michalovciach. Ako informoval dôstojník operačného strediska michalovských hasičov, požiar im nahlásili po pol tretej ráno.

13.08.2013 08:57
debata

Jednotka po príchode na miesto zistila, že horia vráta na garáži, v ktorej sa nachádza aj Toyota RAV 4 s pohonom na LPG. Požiar zlikvidovali v krátkom čase, no oheň poškodil auto. Podľa predbežných odhadov požiar spôsobil škodu za približne 10-tisíc eur, hasiči uchránili hodnoty za 7-tisíc eur. Hasiči nevylučujú ako pravdepodobnú príčinu vzniku požiaru úmyselné podpálenie, pretože pred garážou našli horiacu pneumatiku.

Košický hasiči v utorok v noci po pol jednej likvidovali požiar unimobunky na stavenisku bytových domov na košickej Furči v lokalite Panorama. Dôstojník operačného strediska košických hasičov František Rusnák dnes ráno informoval, že na mieste zasahovalo deväť hasičov a dve cisterny. Hasiči pri hasení museli pre silné zadymenie zasahovať s dýchacími prístrojmi. V unimobunke sa nachádzali rôzne stavbárske stroje a materiál. Požiar spôsobil škodu za 10-tisíc eur. Ako uviedol Rusnák, príčinu požiaru vyšetrujú.

debata chyba
Viac na túto tému: #Michalovce #Košice #požiar #auto #unimobunka