Okresný prokurátor vo Veľkom Krtíši je postrelený v nemocnici

Okresný prokurátor vo Veľkom Krtíši je v nemocnici s postreleným členkom. Polícia o podrobnostiach prípadu mlčí.

24.01.2014 11:22
debata (11)

Informuje o tom portál Čas.sk s tým, že vo štvrtok večer sa v blízkosti obce Seľany v okrese Veľký Krtíš ozvala streľba.

Po chvíli záchranárov privolali k mužovi, ktorý mal strelné poranenie členka. Sanitkou ho previezli do nemocnice. „Videl som na mieste niekoľko áut – modrú Škodu Fabia, Škodu Superb a blikajúce policajné auto. Čo sa tam stalo, o tom policajti nechceli povedať ani slovo,“ povedal pre server muž, ktorý vo štvrtok večer prechádzal okolo miesta incidentu.

„Takýto prípad polícia vyšetruje,“ povedal v piatok pre server banskobystrický krajský policajný riaditeľ Marián Slobodník, ktorý akékoľvek ďalšie informácie o prípade odmietol poskytnúť. Čas.sk zistil, že postreleným je okresný prokurátor vo Veľkom Krtíši. Je po operácii a jeho stav je stabilizovaný. V nemocnici prokurátora podľa portálu stráži polícia.

Vlani v decembri pred panelákom, kde okresný prokurátor býva, niekto zabodol do strechy jeho auta čakan. Portál pripomína, že na porisku bol odkaz: „Boh odpúšťa, ja nie. Odstúp". Išlo už o druhý útok na majetok prokurátora. Vlani v septembri mu podpálili a zničili neznámi vandali auto. Škodu Fabia combi, ktorá bola zaparkovaná na ulici, niekto polial horľavinou a zapálil.

11 debata chyba
Viac na túto tému: #prokuratúra #Veľký Krtíš