Zrážka autobusu s hasičmi v Bratislave si vyžiadala 14 zranených

Po zrážke autobusu mestskej hromadnej dopravy s hasičským vozidlom v Bratislave previezli do Univerzitnej nemocnice v Bratislave (UNB) 14 zranených.

22.02.2014 18:54
debata (3)
Dopravná nehoda autobusu MHD linky 63 a vozidla... Foto: SITA, Ľudovít Vaniher
Lamač, Bratislava, nehoda, autobus, hasiči Dopravná nehoda autobusu MHD linky 63 a vozidla hasičov na Lamačskej ceste v Bratislave.

Informáciu potvrdila hovorkyňa UNB Petra Stano Maťašovská s tým, že vážnosť jednotlivých zranení zatiaľ nevedia presne určiť. Ako informovala bratislavská policajná hovorkyňa Karina Považanová, dopravná nehoda sa stala približne o 16:15 na svetelne riadenej križovatke pred obchodným domom na Lamačskej ceste.

Podľa informácií išlo hasičské vozidlo po Lamačskej ceste v smere von z mesta so zapnutým zvláštnym výstražným a svetelným zariadením. Z dosiaľ nezistených príčin sa na svetelne riadenej križovatke zrazilo s autobusovou linkou číslo 63, ktorá vychádzala od obchodného domu na Lamačskú cestu. Presné príčiny dopravnej nehody a mieru zavinenia budú vyšetrovať. Lamačskú cestu v smere do centra mesta uzavreli, obchádzka je cez Harmincovu ulicu.

Adriana Volfová z Dopravného podniku Bratislava povedala, že dopravné spoje nemajú žiadne zdržanie. Škody na autobuse sú veľké.

3 debata chyba
Viac na túto tému: #Bratislava #hasiči #nehoda #autobus #Lamač