Na bratislavské Zlaté piesky nepôjdu cez víkend električky

Dopravný podnik Bratislava upozorňuje na čiastočnú víkendovú výluku električiek na Vajnorskej radiále. Pre stavebné práce na koľajniciach je výluka naplánovaná na sobotu 29. novembra od 13:00 do 23:00 a v nedeľu 30. novembra v čase od 10:00 do 20:00.

28.11.2014 11:15
debata

Električky č. 4 budú premávať po skrátenej trase v úseku Dúbravka – ŽST Nové Mesto, na zvyšku trasy ich nahradia autobusy s označením X4.

Náhradné autobusy budú premávať v úseku ŽST Nové Mesto a Zlaté piesky po trase Tomášikova, Vajnorská (Vozovňa Jurajov dvor), Bojnická, Stará Vajnorská – Zlaté piesky. V smere na Zlaté piesky budú obslúžené zastávky ŽST Nové Mesto (zo zastávky autobusov č. 58), Odborárska, Magnetová, Vozovňa Jurajov dvor, Jurajov dvor, Stará Vajnorská, ZIPP, Shopping Palace a Zlaté piesky. V smere k ŽST Nové Mesto bude náhradný autobus zastavovať na zastávkach Zlaté piesky, Shopping Palace, PPA Controll, Jurajov dvor, Magnetová, Odborárska, ŽST Nové Mesto.

Výluka električiek na linke č. 4 bude pokračovať aj v pondelok 1. decembra od 18:00 až do odchodu prvého ranného spoja. Električky nebudú v noci premávať medzi zastávkami Jurajov dvor na Vajnorskej ulici a Zlatými pieskami. Premávku v úseku Vozovňa Jurajov dvor a Zlaté piesky zabezpečia náhradné autobusy X4.

debata chyba
Viac na túto tému: #električky #Zlaté piesky #Dopravný podnik Bratislava