Vstupenka na KHL platí ako lístok v MHD do konca januára

Na vstupenku na domáce zápasy Kontinentálnej hokejovej ligy (KHL) v Bratislave možno cestovať v mestskej hromadnej doprave (MHD) už len do konca tohto mesiaca. Tak sa dohodol Dopravný podnik Bratislava (DPB) s HC Slovan Bratislava a hlavným mestom.

22.01.2015 11:00
MHD, nové trolejbusy, Bratislava, trolejbus, DPB Foto: ,
Nárok na bezplatné cestovanie na domáce zápasy KHL v Bratislave neplatí, ak fanúšik nemá pri sebe platnú vstupenku na tento zápas.
debata

Permanentky alebo vstupenky na domáce zápasy KHL tak môžu hokejoví fanúšikovia využívať ako cestovný lístok na MHD v deň zápasu už len do 31. januára. Agentúru SITA o tom informovala hovorkyňa DPB Adriana Volfová.

Platnosť hokejovej vstupenky ako cestovného lístka na bratislavskú MHD sa začína dve hodiny pred začiatkom domácich zápasov HC Slovan, teda v pracovné dni od 17:00 a cez víkendy od 15:00. Platnosť takéhoto cestovného lístka vyprší posledným denným spojom.

„Táto dohoda platí predbežne na všetky domáce zápasy HC SLOVAN v Kontinentálnej hokejovej lige počnúc zápasom 1. októbra 2014 proti Dinamu Riga do konca sezóny 2014/2015,“ priblížil Dopravný podnik Bratislava. Na konci januára sa zmluva končí, po tomto termíne sa strany dohodli už len na reklamnom plnení.

Dopravný podnik ľudí upozorňuje, že nárok na bezplatné cestovanie na domáce zápasy KHL v Bratislave neplatí, ak fanúšik nemá pri sebe platnú vstupenku na tento zápas. Dodatočne sa už totiž vstupenkou preukázať nemôže.

Vstupenka ako lístok tiež neplatí mimo termínu konania domáceho zápasu KHL. „Zároveň zdôrazňujeme, že vstupenka neplatí ako cestovný lístok na nočné spoje a ani na spoje, ktorých konečná zastávka sa nenachádza na území Slovenskej republiky,“ prízvukuje Dopravný podnik.

K hokejovej Slovnaft Aréne v Bratislave premávajú autobusy č. 39, 53, 61, 63, 74 a 78 i trolejbusy 204, 205 a 212. K hokejovej aréne sa možno dostať aj električkami 2 a 4, vystúpiť treba na zastávke Odbojárov a odtiaľ prejsť kúsok pešo.

debata chyba
Viac na túto tému: #KHL #MHD #DPB