Od piatku sú v Bratislave otvorené Zlaté piesky, Rača aj Krasňany

V hlavnom meste SR sa už pre návštevníkov otvorili brány letných kúpalísk Rosnička, Delfín, Tehelné pole a Lamač. Správa telovýchovných a rekreačných zariadení v Bratislave oznámila, že vzhľadom na pretrvávajúce teplé počasie otvorili areál Zlaté piesky už od 5. júna 2015.

06.06.2015 06:00
debata

Tento areál bude otvorený od 9. do 18. hodiny počas celej letnej sezóny. V tento deň otvorili svoje brány aj kúpaliská Rača a Krasňany. Obyvatelia Bratislavy tak mohli privítať leto a po prvýkrát v tomto roku sa okúpať hneď vo viacerých strediskách.

Bratislavčanov určite potešia zmeny, ktoré prinášajú obľúbené kúpaliská v tejto sezóne. Zlaté piesky privítajú návštevníkov zrekonštruovaným vstupom do areálu a novou úpravou jeho terénu. Kúpalisko Rosnička sa zase zameralo na pohybové aktivity, ktorým sa potešia hlavne deti.

Rosnička rozširuje detský areál o nové preliezačky a detské atrakcie, zmena sa týka aj detského bazéna. Novinky pripravilo aj kúpalisko Rača, pričom novým atrakciám a preliezačkám sa opäť potešia tí najmenší.

Kúpaliská Tehelné pole a Delfín ponúkajú tobogán Kamikadze, čo je sklolaminátová segmentová točivá kĺzačka. Na Tehelnom poli je aj výťah pre imobilných návštevníkov, ktorí sa nedokážu dostať do bazéna bez pomoci, alebo sú pre nich neprekonateľnou prekážkou aj schody do bazéna. Výťah môže sa dá využiť na ľubovoľnom mieste pri bazéne, stačí o túto službu požiadať personál prevádzky pri vstupe na kúpalisko.

Cenník vstupenky pre dospelého návštevníka v sezóne 2015:

  • Rosnička 3,60 eur
  • Delfín 3,40 eur
  • Tehelné pole 3,40 eur
  • Lamač 3,10 eur
  • Rača 2,90 eur
  • Krasňany 2,90 eur
  • Zlaté piesky 3 eurá

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Bratislava #leto #Zlaté piesky #krasňany #Rača #kúpaliská