Autobus s cestujúcimi skončil v poli

O šťastí v nešťastí môže hovoriť desiatka cestujúcich v linkovom autobuse, ktorý v utorok havaroval medzi obcami Trhovište a Pozdišovce v okrese Michalovce.

07.02.2017 19:00
autobus, havária, pole, zima, požiarnici, sneh,... Foto: ,
Hasiči z Michaloviec, ktorí boli na mieste, zabezpečili autobus proti prípadnému požiaru.
debata

Autobus smerujúci z Vranova nad Topľou do Michaloviec zatiaľ z neznámych príčin zišiel z cesty a prevrátil sa nabok. Dôvody nehody vyšetruje polícia.

K havárii došlo v dopoludňajších hodinách. Na mieste nehody zasahovali hasiči aj záchranári. „Autobus bol mimo vozovky, cestujúci z neho povychádzali sami. Dvaja z nich boli ľahko zranení,“ povedal hovorca Krajského riaditeľstva hasičského a záchranného zboru v Košiciach Tomáš Berzetei. Hasiči z Michaloviec, ktorí boli na mieste, zabezpečili autobus proti prípadnému požiaru.

Hovorca Operačného strediska záchrannej zdravotnej služby Boris Chmel potvrdil, že na mieste zasahovali dve vozidlá rýchlej zdravotnej služby. „Ošetrili dvoch ľudí, ktorí pri nehode utrpeli ľahšie zranenia hlavy a ramena. Obaja boli transportovaní do nemocnice v Michalovciach,“ konštatoval Chmel. Zranení z autobusu, muž a žena, mali iba drobné poranenia a v nemocnici boli ošetrení ambulantne, povedal Tomáš Kráľ zo spoločnosti Svet zdravia, pod ktorú michalovská nemocnica patrí.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Michalovce #havária autobusu