Drobný elektroodpad môžu Ružinovčania odovzdať aj na miestnom úrade

Drobného elektroodpadu v bratislavskej mestskej časti Ružinov sa môžu ľudia zbaviť aj na miestnom úrade. Nádoba na elektrospotrebiče sa nachádza vo vestibule úradu na Mierovej 21.

10.04.2017 12:27
debata

Podľa hovorkyne mestskej časti Bratislava – Ružinov Marianny Šebovej do nádoby na miestnom úrade môžu dať Ružinovčania napríklad holiace strojčeky, žehličky, fény, hriankovače, batérie či iný drobný elektroodpad.

Kontajner na malé elektrospotrebiče osadila aj bratislavská mestská časť Dúbravka. Podľa hovorkyne Dúbravky Lucie Marcinatovej sa kontajner nachádza na miestnom úrade na ulici Pri kríži.

Okrem malých elektrospotrebičov sa ľudia v hlavnom meste môžu zadarmo zbaviť aj väčšieho elektroodpadu. V bratislavskej mestskej časti Devínska Nová Ves sa budú môcť ľudia zbaviť zadarmo odpadu z do­mácnosti s obsahom škodlivín 22. apríla od 09:00 do 13:00 na troch odberných miestach, a to na Opletalovej ulici pred železničnou stanicou, na Istrijskej ulici na parkovisku pred bývalou poštou a na Eisnerovej ulici pod terasou Milana Marečka. Vyzbierané spotrebiče neskončia na skládkach, ale putujú na ekologickú recykláciu.

debata chyba
Viac na túto tému: #Bratislava #Ružinov #elektroodpad