Bratislavská MHD bude fungovať v prázdninovom režime

Počas veľkonočných školských prázdnin, ktoré sú vo štvrtok 13. apríla a v utorok 18. apríla, bude bratislavská mestská hromadná doprava (MHD) jazdiť v upravenom režime.

12.04.2017 16:32
autobus, mhd, šofér, železničná stanica Nové mesto Foto: ,
Ilustračná snímka.
debata

Dopravný podnik Bratislava (DPB) na svojej oficiálnej webovej stránke informuje, že počas týchto dvoch dní bude platiť pre prevádzku všetkých liniek MHD prevádzkový režim „pracovný deň – školské prázdniny“. Netýka sa to tých liniek, ktoré majú celoročný cestovný poriadok.

V dňoch 13. a 18. apríla nebude premávať električka číslo 7. Počas týchto dvoch dní nevypravia ani autobusovú linku číslo 184. V nedeľu 16. apríla nebudú jazdiť autobusy liniek 69 a 131. V pondelok a utorok linka číslo 131 bude premávať.

Žiakom základných a stredných škôl sa vo štvrtok 13. apríla začnú veľkonočné prázdniny. Čaká na nich spolu s víkendom šesť dní voľna. Do školy nastúpia opäť v stredu 19. apríla. Informovalo o tom ministerstvo školstva v Pedagogicko-organizačných pokynoch na školský rok 2016/2017. Veľkonočné prázdniny sú pre žiakov v školách poslednými prázdninami pred dvojmesačným letným voľnom.

Dopravný podnik tiež uvádza, že v sobotu 15. apríla predajné miesto v podchode na Hodžovom námestí zatvoria. Zákazníkov obslúžia na predajnom mieste na Hlavnej stanici. Počas Veľkonočných sviatkov, v piatok 14. apríla a v pondelok 17. apríla, zatvoria všetky predajné miesta.

debata chyba
Viac na túto tému: #Bratislava #MHD #veľkonočné prázdniny