Len za hodinu policajti prichytili pri priestupkoch veľa vodičov

Veľká dopravná akcia, na ktorej sa zúčastnila okrem policajtov, finančná správa a Národná diaľničná spoločnosť priniesla nečakané výsledky. Jediná hodina stačila na to, aby policajti prichytili pri priestupkoch množstvo vodičov.

20.04.2017 12:24
dopravná policajná akcia Foto: ,
Na dopravnej akcii sa zúčastňujú okrem policajtov aj finančná správa a Národná diaľničná spoločnosť.
debata (26)

Policajti sa rozložili na odpočívadle Hrádok neďaleko Nového Mesta nad Váhom už o ôsmej a hneď aj zlapali viacerých vodičov, ktorí porušili predpisy. Niektorí telefonovali, nákladné autá zas boli preťažené. Na akciu si finančná správa priviezla aj mobilný skener.Takéto skenery sú na Slovensku iba dva.

Na akcii sa zúčastnil krajský dopravný inšpektorát, policajti z krajského policajného riaditeľstva v Trenčíne spolu s mýtnou políciou v Trenčíne. „Vykonávame dopravno-bezpečnostnú akciu v spolupráci s Colným úradom finančnej správy, oddelenie špeciálnych technológií.a Národnou diaľničnou spoločnosťou v Bratislave. Hlavným cieľom je pozitívne ovplyvnenie bezpečnosti a plynulosti cestnej premávky,“ vysvetlil zástupca vedúceho diaľničného oddelenia Ivan Trenčan.

Policajti len za jedinú hodinu skontrolovali množstvo osobných, ale aj nákladných áut a zistili aj vážne porušenia predpisov. Viacero vodičov telefonovalo počas jazdy a niekoľko kamiónov malo prekročenú povolenú váhu.

© Autorské práva vyhradené

26 debata chyba
Viac na túto tému: #polícia #Finančná správa #Národná diaľničná spoločnosť #dopravná akcia