Pri nehode na Považí vyhasol život spolujazdkyne. Šoféroval jej manžel

Život spolujazdkyne Miroslavy Š. (46) si vyžiadla vážna dopravná nehoda, ktorá sa stala v nedeľu ráno medzi obcami Klobušice a Prejta v okrese Ilava.

23.04.2017 16:29
debata (3)

Za volantom auta sedel jej manžel Milan (44), ktorý zrejme nehodu spôsobil.

Podľa prebežných informácií od polície je na vine zrejme rýchlosť. „Vodič Subaru neprispôsobil podľa doterajších zistení rýchlosť jazdy svojim schopnostiam, dostal šmyk v dôsledku čoho prešiel do protismeru,“ povedala trenčianska policajná hovorkyňa Elena Antalová.

Podľa prebežných informácií od polície je na... Foto: Pravda, Tatiana Michalková
vrak, nehoda Podľa prebežných informácií od polície je na vine nehody zrejme rýchlosť.

Obe vozidlá skončili po zrážke mimo cesty, z toho jedno na streche a druhé na boku. Podľa svedkov nehody vynieslo Subaru v zákrute, najprv prešlo do protismeru, potom vodič strhol riadenie, ale aj tak ho vynieslo a bokom auta sa zrazil s prednou časťou druhého vozidla.

„Záchrannú zdravotnú službu z Trenčína privolali k vážnej dopravnej nehode, ktorá sa stala na ceste medzi obcami Klobušice a Prejta. Po čelnej zrážke, ku ktorej došlo medzi dvoma osobnými auta sa na mieste nachádzali traja zranení, ktorí ostali vo vozidlách zakliesnení,“ povedala hovorkyňa leteckých záchranárov Zuzana Hopjaková.

Podľa nej sa žene, ktorá sedela na mieste spolujazdca, už pomôcť nedalo. „Po prílete k miestu nehody už boli za pomoci hasičov všetci zranení z vozidiel vyslobodení. Najťažšie zranená spolujazdkyňa z jedného z áut však utrpela tak rozsiahle poranenia, ktorým žiaľ na mieste podľahla,“ povedala hovorkyňa.

Aj keď sa najprv zdalo, že nevinný vodič z... Foto: Tatiana Michalková, Pravda
nehoda, vrak Aj keď sa najprv zdalo, že nevinný vodič z druhého vozidla utrpel len ľahšie zranenia, realita je horšia. Aj jeho zranenia sú ťažké.

Podľa nej leteckí záchranári ratovali jedného z vodičov, ktorý bol podľa našich informácií manželom nebohej ženy, s ktorou mali tri deti. Ten utrpel rozsiahle vážne poranenia viacerých častí tela a vo vážnom stave s polytraumou ho vrtuľníkom transportovali do Trenčianskej nemocnice.

Aj keď sa najprv zdalo, že nevinný vodič z druhého vozidla utrpel len ľahšie zranenia, realita je horšia. Aj jeho zranenia sú ťažké.

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #tragická nehoda #dopravná nehoda #Ilava