Pri hromadnej nehode v okrese Levice zasahoval vrtuľník

Zrážka kamióna, dodávky a troch osobných áut v katastri obce Tupá si vyžiadala štyri zranené osoby. Jednu z nich prevážal do nemocnice vrtuľník.

26.04.2017 12:46 , aktualizované: 13:40
nehoda Tupa Foto:
Hromadná nehoda kamióna, dodávky a troch osobných áut v katastri obce Tupá v okrese Levice.
debata

Na miesto hromadnej nehody, ktorá sa stala krátko po deviatej hodine na ceste I. triedy pri obci Tupá v okrese Levice, priletel vrtuľník. Do nemocnice viezol jednu ťažko zranenú osobu. Ďalšie tri zranené osoby transportovali do nemocníc privolané sanitky.

Pri nehode došlo k stretu kamióna, dodávky a troch osobných áut. „Okolnosti a miera zavinenia nehody sú predmetom vyšetrovania. Na ceste stále prebieha dokumentovanie dopravnej nehody a postupné odstraňovanie vozidiel,“ informovala nitrianska krajská policajná hovorkyňa Renáta Čuháková. Na mieste zasahujú aj hasiči zo Šiah. O jednej hodine popoludní úsek sprejazdnili.

Žena (31) s ťažkými zraneniami skončila v nitrianskej nemocnici. „Pacientku sme prijali, zatiaľ je mimo ohrozenia života,“ potvrdila hovorkyňa nemocnice Tatiana Timková. Momentálne u nej prebieha diagnostika. „Do nemocnice v Šahách bol prevezený muž (31) so zlomeninou dolnej končatiny a ďalšie dve osoby s ľahšími poraneniami,“ doplnil hovorca záchranárov Boris Chmel.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Levice #hromadná nehoda