Na Orave zadržali muža podozrivého zo zneužitia 10-ročného dievčatka

Oravským policajtom sa podarilo zadržať osobu podozrivú zo zneužitia len 10-ročného dievčatka. Polícia o tom informovala na facebooku.

05.05.2017 12:08
debata (4)

„V Žilinskom kraji tento týždeň došlo k nechutnému činu, keď muž zneužil iba 10-ročné dievčatko. Kolegom z Oravy sa v priebehu 24 hodín po čine podarilo zadržať podozrivú osobu. Vzhľadom na citlivosť tohto prípadu vám zatiaľ nemôžeme poskytnúť žiadne ďalšie informácie, ale v ďalšom týždni toho môžete čakať viac,“ zverejnili policajti na sociálnej sieti.

Prípad sa stal ešte v stredu večer, v Tvrdošíne, keď sa dievčatko vracalo z kostola. Zastalo pri ňom červené auto, do ktorého páchateľ dievča vtiahol. O pár kilometrov ďalej, v susednej obci Nižná ho z auta vyhodil. Bolo zbité, malo povrchové zranenia. Potom dievčine vraj pomohla okoloidúca žena, ktorá ju zaviezla domov, kde privolali záchranárov i políciu. Dievčatko ošetrili a previezli do nemocnice. „Polícia prijala trestné oznámenie pre podozrenie zo sexuálneho zneužívania maloletého dievčaťa z Tvrdošína,“ uviedla žilinská krajská policajná hovorkyňa Jana Balogová.

© Autorské práva vyhradené

4 debata chyba
Viac na túto tému: #polícia #Orava #znásilnenie detí