Mestské príspevkové organizácie budú prezentovať svoje aktivity verejnosti

Bratislavské mestské príspevkové a rozpočtové organizácie budú prezentovať svoje aktivity verejnosti. Verejná prezentácia bude v stredu 22. novembra od 14:00 v Justiho sieni v Primaciálnom paláci v Bratislave. Cieľom verejného vypočutia je prezentácia činností jednotlivých mestských organizácií za tento rok vo vzťahu k plneniu koncepcií ich rozvoja. Tie predstavia jednotliví riaditelia organizácií.

21.11.2017 12:15
Bratislava, mesto, Dóm sv. Martina Foto:
Ilustračná snímka.
debata

Mesto organizuje verejné predstavenie činnosti mestských príspevkových a rozpočtových organizácií a plnenia koncepcií rozvoja jednotlivých organizácií na základe uznesenia mestského zastupiteľstva. Mestskí poslanci ho prijali na svojom marcovom zasadnutí. Cieľom je každoročne, ešte pred schvaľovaním rozpočtu hlavného mesta SR Bratislavy na nasledujúci rok, prezentovať činnosť mestských rozpočtových a príspevkových organizácií vo vzťahu k napĺňaniu nimi predložených koncepcií rozvoja.

Svoju činnosť za rok 2017 predstavia zástupcovia všetkých príspevkových a rozpočtových organizácií hlavného mesta SR Bratislavy. Sú to Mestské lesy v Bratislave, Mestská polícia hlavného mesta SR Bratislavy, Generálny investor Bratislavy a Správa telovýchovných a rekreačných zariadení hlavného mesta SR Bratislavy. S činnosťou verejnosť oboznámia aj Bratislavské kultúrne a informačné stredisko, ZOO Bratislava, Galéria mesta Bratislavy, Mestská knižnica v Bratislave a Múzeum mesta Bratislavy. Organizáciami hlavného mesta sú aj Mestský ústav ochrany pamiatok v Bratislave, MARIANUM – Pohrebníctvo mesta Bratislavy i Bratislavská organizácia cestovného ruchu. Patria sem tiež základné umelecké školy, centrá voľného času, zariadenia pre seniorov a Resocializačné stredisko RETEST.

debata chyba
Viac na túto tému: #Bratislava