Ženu, ktorá v Košiciach bodla revízora, obvinili

V prípade napadnutia revízora nožom v košickej električke policajný vyšetrovateľ obvinil 30-ročnú ženu z okresu Gelnica zo zločinu ublíženia na zdraví v štádiu pokusu v jednočinnom súbehu s prečinom výtržníctva.

01.02.2018 13:45 , aktualizované: 14:15
debata (2)

K útoku došlo v utorok 30. januára okolo 11.30 h na Kuzmányho ulici v Košiciach. Informovala o tom vo štvrtok košická krajská policajná hovorkyňa Lenka Ivanová.

Obvinená žena podľa polície v električke MHD po predchádzajúcom konflikte kopla do nohy a nožom zaútočila na 23-ročného revízora Dopravného podniku mesta Košice (DPMK), pričom tento útok smeroval na životne dôležité orgány.

„Žena bola umiestnená do cely policajného zaistenia a vyšetrovateľ odboru kriminálnej polície Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Košiciach spracoval podnet na jej väzobné stíhanie,“ uviedla Ivanová. V prípade dokázania viny hrozí žene trest odňatia slobody na štyri až desať rokov.

Napadnutého revízora s bodnou ranou v oblasti hrudníka prijali v košickej Univerzitnej nemocnici L. Pasteura (UNLP). „Momentálne je mimo ohrozenia života, pri vedomí a komunikuje,“ uviedla hovorkyňa nemocnice Ivana Stašková s tým, že hospitalizovaný bude ešte niekoľko dní.

2 debata chyba
Viac na túto tému: #Košice #električka #obvinenie #revízor #útok nožom