Medzi Sencom a Blatným sa zrazil autobus s autom

Medzi obcami Senec a Blatné sa zrazil autobus s osobným autom. Vodička auta bola zakliesnená, poskytovali jej prvú pomoc. V autobuse bolo 15 ľudí, jedného zdravotníci ošetrovali. Obe osoby previezli do nemocnice. Na miesto poslali evakuačný autobus. Informovalo o tom Krajské riaditeľstvo Hasičského a záchranného zboru v Bratislave a bratislavský krajský policajný hovorca Michal Szeiff.

24.07.2018 14:24 , aktualizované: 15:17
debata (1)

Dopravnú nehodu nahlásili pred 13.30 h. Po zrážke vyletelo auto do poľa a zostala v ňom zakliesnená zranená osoba. Zasahujúci hasiči 41-ročnú vodičku vyslobodili z vozidla a v spolupráci s posádkou záchrannej zdravotnej služby jej poskytovali prvú pomoc.

„V autobuse sa v čase nehody viezlo 15 ľudí, z ktorých jeden cestujúci je tiež v opatere zdravotníkov.“ doplnili hasiči.

Nehodu polícia vyšetruje. „Premávka je z dôvodu dokumentovania dopravnej nehody, ako aj z dôvodu odstraňovania jej následkov v uvedenom úseku usmerňovaná príslušníkmi Policajného zboru,“ doplnil Szeiff. Vodičov žiada o rešpektovanie pokynov policajtov a zvýšenú pozornosť.

1 debata chyba
Viac na túto tému: #dopravná nehoda