Bratislava vyhlásila tender na údržbu komunikácií a opravu výtlkov

Bratislava vyhlásila súťaž na bežnú údržbu pozemných komunikácií a opravy výtlkov na území hlavného mesta na štyri roky za odhadovaných 38,7 milióna eur. Vyplýva to z oznámenia o vyhlásení tendra zverejnenom vo vestníku Úradu pre verejné obstarávanie (ÚVO).

13.08.2018 15:03
Bratislava, Trnavská cesta, oprava Foto: ,
Ilustračné foto.
debata

Predmetom zákazky je realizácia projektu komplexného zabezpečenia opráv a údržby pozemných komunikácií, ciest I. až III. triedy, miestnych komunikácií I. a II. triedy a komunikácií na území Bratislavy, ktoré sú v správe magistrátu hlavného mesta. „Predmetom sú tiež udržiavacie práce a opravy na pozemných komunikáciách na území hlavného mesta a celoročné opravy výtlkov technológiou obaľovanej asfaltovej zmesi za tepla a za studena, tryskovou technológiou a vyspravením výtlku recyklátom s tepelnou úpravou miesta výtlku,“ spresňuje mesto v oznámení.

Zabezpečenie údržbových prác bude na pozemných komunikáciách, ktoré sú tvorené prejazdnými úsekmi ciest I. až III. triedy a miestnymi komunikáciami I. a II. triedy v celkovej dĺžke zhruba 386 km ako i chodníkoch v celkovej dĺžke okolo 295 km.

Záujemcovia o súťaž môžu svoje ponuky predkladať do 11. septembra do 11.30 h. Obálky s ponukami sa majú otvárať o dve hodiny neskôr. Kritériom na vyhodnotenie ponúk bude cena. Uchádzač musí predložiť zoznam zrealizovaných stavebných prác rovnakého alebo podobného charakteru ako predmet zákazky za predchádzajúcich päť rokov v hodnote minimálne 15 miliónov eur bez DPH. Taktiež musí vo svojej ponuke predložiť aj zoznam minimálneho strojového a technického vybavenia.

debata chyba
Viac na túto tému: #Bratislava #opravy ciest