Osudné predbiehanie kamiónu s návesom stálo trojicu mužov život

Pondelkové ráno bolo v Trenčianskom kraji mimoriadne tragické. Po dopravnej nehode vyhasli životy až troch mužov. Za všetko môže podľa polície zrejme predbiehanie kamiónu s návesom.

24.09.2018 11:14
nehoda, obete, zrážka Foto: ,
K nehode po predbiehaní kamiónu s návesom došlo v Trenčianskom kraji v skorých ranných hodinách.
debata

Dopravná nehoda sa stala skoro ráno o 5.45 hodine neďaleko obce Livina (okres Partizánske). Zatiaľ nie je jasné, ktoré z dvoch osobných vozidiel predbiehalo kamión s návesom. Po nehode skončili obe autá mimo vozovku a kto zavinil nehodu sa bude zisťovať. „K dopravnej nehode malo dôjsť tak, že pri predbiehaní kamiónu s návesom došlo k čelnej zrážke medzi osobnými autami Ford Mondeo a Fiat Stilo,“ povedal trenčiansky policajný hovorca Pavol Kudlička.

Isté však je, že bilancia je mimoriadne tragická. Na mieste nehody zomreli dvaja muži vo veku 54 a 44 rokov, ďalší, iba 25-ročný muž podľahol zraneniam pri prevoze do nemocnice. „Mieru zavinenia dopravnej nehody určí znalecké dokazovanie,“ uzavrel P. Kudlička. V každom prípade, čelná zrážka dvoch osobných áut bola natoľko silná, že obe vozidlá skončili mimo cesty. Ide o úsek, ktorý je pomerne prehľadný, vozovku nelemujú žiadne stromy a stáča sa len do miernej zákruty.

debata chyba
Viac na túto tému: #obete #zrážka #dopravná nehoda