Pre rekonštrukciu Mlynských nív musia chodci rátať s obmedzeniami

Pre rozsiahlu rekonštrukciu ulice Mlynské nivy v Bratislave a práce v zóne Nové Nivy musia chodci rátať s obmedzeniami. K uzávere chodníka pozdĺž Twin City Tower pribúda aj uzávera chodníka pri budove VÚB, pozdĺž ulice Mlynské nivy. Chodcom sú k dispozícii obchádzkové trasy. Informoval o tom developer HB Reavis, ktorý realizuje rozsiahlu rekonštrukciu ulice a v jej tesnej blízkosti stavia aj novú autobusovú stanicu.

04.10.2018 15:41
Twinn city Foto: ,
Pohľad na ulicu Mlynské nivy a výstavbu autobusovej stanice.
debata (1)

Dôvodom uzávery chodníkov je prekladanie slaboprúdového vedenia či optických káblov alebo práce spojené s novými stĺpmi pre trakčné vedenie. „V najbližších dňoch pribudne aj uzávera chodníka pozdĺž Mlynských nív, na strane staveniska budúcej Stanice Nivy,“ podotkol investor.

Zároveň sa mení situácia aj pre vodičov. S platnosťou do oficiálneho odvolania je znovu uvedený do používania odbočovací pruh zo smeru Karadžičova, vpravo do ulice Mlynské nivy.

Spoločnosť HB Reavis začala v máji s celkovou rekonštrukciou ulice Mlynské nivy. Rekonštrukcia je rozdelená na viacero fáz, k celkovej uzávere ulice nedôjde. Investor ju zrealizuje na vlastné náklady. Počiatočné fázy by mali byť ukončené počas tohtoročnej jesene. Nový bulvár by mal byť k dispozícii pre obyvateľov i návštevníkov Bratislavy na jeseň 2019.

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Bratislava #Slovensko #Mlynské nivy #HB Reavis