Bratislavčanom asfaltom oči nezalepíš, odkázal Mika Nesrovnalovi

Kandidáti na primátora Bratislavy Václav Mika a Ivo Nesrovnal si v predvolebnej debate v TV Pravda nič nedarovali. Kým súčasný šéf radnice Nesrovnal súperovi vyčítal, že o hlavné mesto sa zaujíma iba posledných pár mesiacov, Mika mu vytkol, že nepracoval celé štyri roky.

11.10.2018 16:00
ide o pravdu, Nesrovnal, Mika, Foto: ,
Kandidáti na primátora Bratislavy Václav Mika (vpravo), Ivo Nesrovnal a moderátorka relácie Ide o Pravdu Zuzana Martináková.
debata (39)

Nesrovnal trvá na tom, že Bratislava je na dobrej ceste a mestu sa darí. Voličov chce preto osloviť potrebou kontinuity a dotiahnuť projekty, na ktorých pracuje. Mika mu oponuje a tvrdí, že keby pracoval celé štyri roky, mesto by bolo oveľa ďalej.

„Sme v relácií Ide o pravdu, tak si povedzme pravdu. Pán primátor mal štyri roky na to, aby vypracoval základné projekty Bratislavy a tie sú financované z európskych peňazí a je nevyhnutné, aby boli včas dokončené a prefinancované,“ povedal Mika s odkazom na plánované pokračovanie električky v Petržalke. Podľa Nesrovnala nič nemešká a tieto poplašné reči vraj šíria iba jeho oponenti. „Čo majú proti mne nájsť, ostali iba osobné útoky, lebo nemajú argumenty," oponoval Nesrovnal.

Viac sa dozviete vo videu.

Video

Pozrite si aj predvolebnú debatu Jána Mrvu s Matúšom Vallom.

© Autorské práva vyhradené

39 debata chyba
Viac na túto tému: #Bratislava #Ivo Nesrovnal #Václav Mika #komunálne voľby 2018 #kandidát na primátora