Na D1 pri Triblavine budú od soboty dopravné obmedzenia

Doprava na diaľnici D1 medzi Bratislavou a Trnavou bude od soboty 20. októbra obmedzená. Informuje o tom Národná diaľničná spoločnosť (NDS).

19.10.2018 15:11 , aktualizované: 16:01
debata (1)

V mieste križovatky Triblavina dôjde z dôvodu zabezpečenia priestoru pre zimnú údržbu k aktualizácii vodorovného dopravného značenia a posunu zvodidiel.

Práce budú prebiehať v oboch jazdných pásoch diaľnice medzi Bratislavou a Trnavou medzi 17. a 19. kilometrom. S obmedzením treba počítať od ranných hodín v sobotu 20. októbra do podvečerných hodín v nedeľu 28. októbra.

Prejazdné budú vždy minimálne dva jazdné pruhy v každom smere, okrem termínu od soboty 27. októbra od 21.00 h do nedele 28. októbra do 6.00 h, keď bude v smere z Bratislavy do Trnavy prejazdný jeden jazdný pruh. V prípade nepriaznivého počasia sa záverečné práce presunú na jeden z nasledujúcich víkendov.

Od pondelka obmedzia premávku na D1 na Liptove

Od pondelka 22. októbra bude doprava na Liptove obmedzená. Národná diaľničná spoločnosť (NDS) začína veľkoplošnú opravu vozovky na 257. kilometri diaľnice D1 v pravom jazdnom páse.

Opravu čaká celá šírka vozovky. Ak bude priaznivé počasie, práce potrvajú do utorka 23. októbra. Obmedzenie sa týka týchto dvoch dní a informuje o ňom NDS na svojej webovej stránke.

V mieste opravy bude doprava vedená smerom na Poprad po diaľnici D1 cez ľavý jazdný pás (v protismere) a následne presmerovaná do pravého jazdného pásu s obmedzením rýchlosti na 60 km/h. V smere na Ružomberok bude doprava vedená po ceste prvej triedy I/18.

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Bratislava #doprava #Trnava #diaľnica D1 #Liptov #Triblavina