Vodič auta strieľal v Bratislave po autobusárovi

V Bratislave strieľali na vodiča autobusu mestskej hromadnej dopravy. Incident sa stal na križovatke ulíc Prievozská - Košická. Na šoféra autobusu MHD strieľal vodič osobného auta. Informovala o tom polícia na sociálnej sieti. Pri streľbe nebol podľa nich nikto vážne zranený.

08.01.2019 15:43 , aktualizované: 20:36
DPB Bratislava autobus streľba sklo autobus Foto:
Útočník streľbou poškodil ľavé bočné sklo v kabíne vodiča, ktoré vodiča zranilo na oboch rukách.
debata (63)

Podľa doterajších informácií polície mal udalosti predchádzať incident medzi vodičom auta zn. Fiat Punto a vodičom MHD smerujúceho do centra mesta. „Po nedorozumení mal vodič osobného vozidla doposiaľ neznámym predmetom poškodiť bočné okno situované na strane vodiča autobusu. Následkom poškodenia došlo k rozbitiu skla, ktoré ľahko zranilo vodiča autobusu,“ uviedla bratislavská policajná hovorkyňa Lucia Mihalíková.

Ľahké zranenia oboch rúk vodiča potvrdil aj dopravný podnik. „Privolaná rýchla zdravotná pomoc ho ošetrila na mieste a bol stiahnutý zo služby. Udalosť sa zaobišla bez zranenia cestujúcej verejnosti,“ poznamenala hovorkyňa DPB Adriana Volfová.

Polícia v súčasnosti vykonáva všetky potrebné úkony pre vypátranie páchateľa a objasnenie okolností celého prípadu. V tejto súvislosti preto vyzýva svedkov udalosti na spoluprácu. „Akékoľvek informácie, ktoré by mohli prispieť k objasneniu incidentu, prípadne záznam z videokamery umiestnenej vo vozidle, ktorá by zaznamenala priebeh uvedenej udalosti, nám môžu občania oznámiť,“ doplnila Mihalíková. Urobiť tak môžu podľa nej na bezplatnom čísle polície 158, osobne na ktoromkoľvek policajnom oddelení, prípadne prostredníctvom správy na oficiálnej stránke Policajného zboru na sociálnej sieti.

63 debata chyba
Viac na túto tému: #Bratislava #streľba