16-ročný chlapec mal predávať marihuanu mladším deťom

Na základe operatívnych informácií vykonali žilinskí policajti v uplynulých dňoch na Orave akciu zameranú na drogovú trestnú činnosť aj jej páchateľov. Informovala o tom polícia na sociálnej sieti.

10.04.2019 16:16
debata (18)

VIDEO: Pozrite si zábery z domovej prehliadky v mieste bydliska 16 ročného chlapca, ktorý mal podľa polície predávať marihuanu mladším deťom.

Video

Policajti vykonali domovú prehliadku v bydlisku len 16 ročného mladíka, ktorý mal od decembra 2018 predávať marihuanu maloletým a mladistvým odberateľom. V jednom prípade sa prejavili po vyfajčení tzv. „fínskeho bonga“ u maloletého užívateľa zdravotné problémy, uvádzajú policajti.

Pri prehliadke mali policajti zaistiť presne nezistené množstvo zelenej sušiny, ktorá bola zaslaná na kriminalistickú expertízu. Vyšetrovateľ odboru kriminálnej polície KR PZ v Žiline obvinil 16-ročného mladíka z obzvlášť závažného zločinu nedovolenej výroby omamných a psychotropných látok, jedov, alebo prekurzorov, ich držania a obchodovania s nimi. Mladík je stíhaný na slobode.

18 debata chyba
Viac na túto tému: #Žilina #drogy #marihuana #polícia SR