Škodu po požiari budovy pri bratislavskom Poluse odhadol majiteľ na 200-tisíc eur

V bratislavskej mestskej časti Nové Mesto pri obchodnom centre Polus vypukol predpoludním požiar. Ide o neobývané priestory, ktoré v minulosti patrili Slovenskému zväzu cyklistiky, pričom oheň podľa stavbárov z vedľajšieho staveniska pravdepodobne založili bezdomovci. V priestoroch v minulosti horelo už niekoľkokrát.

22.05.2019 10:28 , aktualizované: 19:50
debata (21)

Požiar sa hasičom už podarilo úplne zlikvidovať. Informovala o tom Zuzana Farkasová z Prezídia Hasičského a záchranného zboru (HaZZ). K likvidácii požiaru došlo podľa jej slov pred 19.00 h.

Na zásah nasadili tri posádky profesionálnych hasičov z Bratislavy, príslušníkov s ťažkou technikou UDS zo Záchrannej brigády v Malackách a dobrovoľných hasičov z Ružinova. V budove sa nik nenachádzal a okrem materiálnych škôd nedošlo k žiadnym zraneniam alebo stratám na životoch. Informáciu potvrdili hasičské jednotky.

VIDEO TV Pravda: Zábery pár metrov od miesta požiaru.

Video

Z dôvodu, že majiteľ objektu odhadol škodu spôsobenú požiarom na viac ako 200 000 eur, bola na miesto udalosti vyslaná expertízna skupina na zisťovanie príčin vzniku požiarov," uviedla Farkasová.

Požiar zrejme spôsobili bezdomovci.
Požiar zrejme spôsobili bezdomovci.
+4Požiar zachvátil bývalú ubytovňu.

VIDEO: Pozrite si autentické zábery z diaľky na videu TV Pravda.

Video

© Autorské práva vyhradené

21 debata chyba
Viac na túto tému: #Bratislava #požiar