Stav dievčaťa, ktoré spadlo z vyhliadkovej veže Mosta SNP, je stabilizovaný

Stav dievčaťa, ktoré minulý týždeň spadlo zo strechy bratislavskej vyhliadky na Moste SNP, je stabilizovaný, informovala hovorkyňa Národného ústavu detských chorôb (NÚDCH) Dana Kamenická.

27.05.2019 11:24
debata (15)

„Zdravotný stav pacientky je stabilizovaný, je pri vedomí a komunikuje. Prosíme o trpezlivosť a rešpektovanie mimoriadne náročnej situácie rodiny a rovnako lekárov a ostatného personálu kliniky, aby mohli nerušene vykonávať svoju prácu. Robia všetko pre to, aby pacientke pomohli,“ informovala Kamenická aj v mene rodiny maloletej pacientky, ktorá utrpela polytraumu v dôsledku pádu z výšky, v snahe zabrániť šíreniu nepodložených informácií.

Rodina pacientky zároveň ďakuje lekárom a sestrám NÚDCH a všetkým, ktorí sa na záchrane mladého života podieľali a podieľajú za profesionálny a empatický prístup.

Z vyhliadky bratislavského Mosta SNP malo dievča spadnúť dole na zaparkované auto ešte minulú stredu (22. 5.) popoludní. Z miesta ho odvážali záchranári v kritickom stave.

VIDEO: Pozrite si video TV Pravda k hrozivej udalosti, v ktorom sa dozviete viac o okolnostiach a aj to, ako situáciu videl svedok.

Video
15 debata chyba
Viac na túto tému: #Bratislava #Most SNP #UFO