Dopravný chaos v Bratislave po zrážke električiek. Pozrite si videá

Na Račianskej ulici v Bratislave sa v stredu zrazili električky. Tiež Predstaničné námestie v Bratislave, ktoré patrí ku kľúčovým dopravným tepnám, v stredu popoludní dopravne kolabovalo. Nefungovali semafory, električky zablokovali križovatku a z oboch strán sa tvorili dlhé rady áut.

05.06.2019 15:32 , aktualizované: 18:16
debata (9)

VIDEO: Poškodenie električky po vzájomnej dopravnej nehode dvoch električiek na Račianskej ulici v smere do centra spôsobilo zápchu električiek.

Video

Už v utorok na Šancovej ulici nefungovala elektrina pre trolejbusy, ktoré stáli v rade na pravej strane cesty. Na úseku, ktorý je výpadovkou k mestským častiam Lamač, Dúbravka, Karlova Ves a Devínska Nová Ves a tiež na diaľnicu D2 na Brno sa tvorili kolóny.

Niečo podobné nastalo aj v stredu popoludní po tom, čo na Predstaničnom námestí nefungovali semafory. Električky išli cez križovatku veľmi pomaly a niekedy sa v strede križovatky aj zastavili a blokovali ju. Odbočiť doľava bolo prakticky nemožné.

Námestie je spolu s neďalekou hlavnou železničnou stanicou označované roky za hanbu Bratislavy a čaká na komplexnú obnovu. Tá však mešká niekoľko rokov. Jedno vedenie mesta sa opakovane vyhovára na druhé.

VIDEO: Pozrite si, čo spôsobili nefungujúce semafory na jednej z kľúčových križovatiek v Bratislave.

Video

Neskôr v stredu popoludní sa neďaleko na Račianskej ulici zrazili električky. Udalosť si vyžiadala dvoch zranených.

© Autorské práva vyhradené

9 debata chyba
Viac na túto tému: #Bratislava #dopravný kolabs