V Bratislave na Račianskej sa zrazili električky, dvaja zranení

V Bratislave na Račianskej ulici, pri budove Výskumného ústavu zváračského, sa v stredu popoludní zrazili električky. Pri nehode sa zranili dve ženy. Záchranári ich po ošetrení previezli do nemocnice. Vodiči neboli zranení. V dôsledku nehody nepremávali električky liniek 3, 5 a 7 medzi Blumentálom a vozovňou Krasňany. Potvrdila to hovorkyňa Dopravného podniku Bratislavy (DPB) Adriana Volfová, s tým, že na mieste bola polícia, záchranári i dispečing DPB.

05.06.2019 16:37 , aktualizované: 19:00
električka nabúraná Foto: ,
Nabúraná električka na Račianskej ulici.
debata

VIDEO: Poškodenie električky po vzájomnej dopravnej nehode dvoch električiek na Račianskej ulici v smere do centra spôsobilo zápchu električiek.

Video

Premávka električiek do bratislavskej Rače je obnovená

Premávka električiek do bratislavskej mestskej časti Rača je opäť obnovená. Informuje o tom Dopravný podnik Bratislava (DPB) na svojom webe.

„Približne o 15.36 h sa stala vzájomná dopravná nehoda dvoch električiek na Račianskej ulici v smere do centra. Dispečing DPB okamžite vyslal na miesto hliadku dispečerov a zabezpečil príchod polície, zdravotníckych záchranárov a tiež náhradnú autobusovú dopravu v úseku Blumentál – vozovňa Krasňany a späť,“ povedala Volfová.

Pri nehode došlo podľa jej slov k zraneniu dvoch cestujúcich, vodiči sú bez zranení. Nehoda je momentálne v štádiu riešenia. Hovorkyňa Operačného strediska záchrannej zdravotnej služby Alena Krčová pre TASR potvrdila, že na základe výzvy na tiesňovú linku 155 vyslali záchranárov k dvom zraneným ženám. „Našťastie, neutrpeli vážne poranenia a záchranári ich po ošetreni previezli do nemocnice,“ uviedla. DPB na svojom webe informuje, že momentálne električky liniek 3, 5 a 7 medzi Blumentálom a vozovňou Krasňany nepremávajú. V tomto úseku jazdí náhradná autobusová doprava.

debata chyba
Viac na túto tému: #Bratislava #nehoda #električky #DPB